A háborús uszítók

By | 2015-02-11
Megosztás:

A magyar ballibek, mivel érzik, nem tudnak megfelelő belföldi támogatást szerezni, igyekeznek külföldi hatalmakat feltétlen odaadással udvarolni, így igyekezve a hatalmat megkaparintani. Ennek része a gusztustalan oroszellenes propaganda, s az USA háborús terveinek teljes támogatása.

Nem számít a háborús veszély, a magyar ballibnek ez nem gond, hiszen a hatalomra jutás megér minden háborút, mivel a „diktatúrát” bármi áron meg kell dönteni.

Egy embert mindenképpen kiemelnék a ballib gyűlölködők köréből: Bajnait. Ez az ember azon kevesek egyike, aki levonta a tanulságot, s visszalépett a politikából. Ez mindenképpen erős egyéni jellemre utal: nem mindenki képes beismerni hibáját és levonni a következtetést. Politikusként nem tudom őt tisztelni, hiszen az utóbbi 3 évét végighazudta és végigszerencsétlenkedte, de emberként igenis tiszteletreméltó a tette. Az emberi nagyságot pedig mindig el kell ismerni, ez nem politikafüggő.

Most, hogy beindult az új Fidesz 2. akció, a magyar ballibek meg fogják kétszerezni erőfeszítéseiket, szeretnék ugyanis elérni, Obama ne Simicskát válassza, hanem őket.