Harc a jogokért

By | 2015-06-29
Megosztás:

Ismerősöm, Buzinkó Barnabás ököritófülpösi születésű, székely származású férfi, de ő magát nigériai származású, japán identitású biszexuális transznőnek vallja.

Barnabást tavaly a rémisztő Orbán-diktatúra kiüldözte Londonba, az Egyesült Brit Köztársaság fővárosába mosogatni. Ott, a haladó, felvilágosult, liberális, demokrata nyugaton szembesült azzal, hogy a nyugaton sem minden fenékig tejfel, pl. fontos alkotmányos alapjogok nincsenek biztosítva,

Bár a brit kormány jelenleg teljes egészében a liberális párt képviselőiből áll, mégis egy sor diszkrimináció van az országban. Pl. Barnabás munkahelyén kizárólag női, férfi, s meghatározatlan nemű mellékhelyiség van. Barnabás ezt súlyosan sértőnek találta. Szólt is a főnökének, hogy ő mint biszexuális transznő nem tud vécét választani magának, s kénytelen az utcán szarni a bokrok alatt. A főnöke javasolta neki a meghatározatlan neműek számára fenntartott mellékhelyiség használatát, de Barnabás ekkor elmagyarázta, hogy ő nem meghatározatlan nemű, hanem meghatározott identitású transznő, így számára súlyos megaláztatás lenne a meghatározatlan neműekkel együtt vécézni, mivel neme meghatározott, hiszen ő transznő. A főnök azonban – aki nyilvánvalóan egy orbánista angol – megtagadta plusz 2 mellékhelyiség kijelölését, egyet a transznőknek, egyet meg a transzférfiaknak.

Barni egy skandináv barátja, Pilaf Koetschoeg még súlyosabb gondokkal küzd. Ő egy homoszexuális identitású kanmacskával él tartós párkapcsolatban. Emiatt homofób állatvédők állandó támadásainak áldozata. S a hatóságok semmit sem tesznek!

Persze minketten tudják, problémáik semmik a világ azon gonosz országbeli problémáihoz képest, melyek az egész haladó emberiséget izgatják. Például Putyinföldön – szinte hihetetlen – a homokosoknak nincs joguk gyermekeket megrontaniuk. Szintén iszonyú a helyzet a fasiszta Orbániában, ahol az alkotmány egy nő és egy férfi kapcsolataként határozza meg a házasságot!

amrhmk

íme egy haladó amerikai hazafi bal oldalon,

míg jobb oldalon pedig egy orosz fasisztát láthatunk