Hercegnői drámák

By | 2021-03-10
Megosztás:

Meghan hercegnő a könnyeivel küszködve mondta el az őt faggató bulvárújságírónak, hogy mennyire megalázva érzi magát amiatt, hogy az angol köztársasági elnök csak évi 8 millió fontot bocsátott rendelkezésére ruházkodásra, piperecikkekre, valamint egy elavult, 300 éves kastélyt, alig 30 fő személyzettel, továbbá egyszer kénytelen volt üzleti osztályon utazni egy járaton, mert nem maradt hely az elsőosztályon.

Azt is elmondta Meghan, hogy sokáig tűrt, de amikor egyszer olcsó norvég kaviárral alázták meg elsőosztályú orosz helyett, majd pedig más alkalommal azt hallotta nyíltan kimondani, hogy az ég kék, na akkor betelt a pohár! Elhatározta: vagy öngyilkos lesz vagy eladja tragikus életsorsa megfilmesítási jogát 100 millióért egy hollywoodi cégnek. Végül – átsírt, álmatlan éjszakák után – az utóbbit választotta, mert másképp képtelen lett volna túlélni az őrületes nyomást.

Ezt meghallva, Gighan hecegnő kijelentette, mindez semmi. Gighan ezután zokogva mondta el az őt faggató bulvárújságírónak, hogy mennyire megalázva érzi magát amiatt, hogy az angol köztársasági elnök csak évi 7 millió fontot bocsátott rendelkezésére ruházkodásra, piperecikkekre, valamint egy elavult, 400 éves kastélyt, alig 20 fő személyzettel, továbbá kétszer is kénytelen volt üzleti osztályon utazni egy járaton, mert nem maradt hely az elsőosztályon.

Azt is elmondta Gighan, hogy sokáig tűrt, de amikor egyszer halkés helyett normál kést tettek ki a tányérjához, ezzel meglázva őt, majd pedig más alkalommal azt hallotta nyíltan kimondani, hogy az ég kék és a fű meg zöld, na akkor betelt a pohár! Azonnal öngyilkos lett, majd eladta tragikus öngyilkossága megfimesítási jogát 100-100 millióért egy-egy hollywoodi cégnek, de csak mert másképp képtelen lett volna túlélni az őrületes nyomást. Csak a neves orosz ellenzéki vezér Navalvnijt is megmentő csodaorvosok hozták vissza őt a halálból!

Terhan hercegnő csak legyintett mindezek hallattán. Ő hosszú percnyi sírás-rívás után tudta csak elmondani az őt faggató bulvárújságírónak, hogy mennyire megalázva érzi magát amiatt, hogy az angol köztársasági elnök csak évi 6 millió fontot bocsátott rendelkezésére ruházkodásra, piperecikkekre, valamint egy elavult, 500 éves kastélyt, alig 10 fő személyzettel, továbbá háromszor is kénytelen volt üzleti osztályon utazni egy járaton, mert nem maradt hely az elsőosztályon.

Azt is elmondta Terhan, hogy sokáig tűrt, de amikor egyszer nem négyszer hajlott meg előtte a komornyik, csak háromszor, majd pedig más alkalommal azt hallotta nyíltan kimondani, hogy az ég kék, a fű meg zöld, a négerek meg feketék, na akkor betelt a pohár! Azonnal öngyilkos lett, majd másnap ezt megismételte, s azóta többször is, sőt most interjúadás küzben is foglalkoztatja az öngyilkosság gondolata. Ami következő öngyilkossága sugárzási jogait illeti, készen áll tárgyalásokra menedzserén – Segglyuk hercegen, aki egyben férje – keresztül, azt reméli, így talán képes lesz túlélni az őrületes nyomást, ami alatt szenved.