Heti Terror

By | 2021-01-11
Megosztás:

A Heti Hetes című műsort mindig utáltam, s összesen talán 5-6 adást láttam a több százból. Alapvetően magát a műsorkoncepciót se értem: összejön pár egymással mindenben egyetértő ember, majd egymással versengve gúnyolódnak azokon, akikkel nem értenek egyet – ennek mi is az értelme?

A 2010 előtti korban, a liberális görénykurzus alatt persze világos volt mi az értelme: az egyik legnézettebb csatornán fő műsoridőben kőkemény ballib propaganda sugárzása szórakoztató alakban, hogy tudja a sok bunkó néző, mi az éppen hivatalos „szalonképes” álláspont.

Később az ellenoldal is megcsinálta a maga Heti Hetesét, s bár enyhébb az eredetinél, az is nagyon buta dolognak látom: ez a Troll című műsor.

Viszont a Partizán Heti Hetesrúl szóló adásából kiderült: a műsor törsgárdája máig mindenben egyetért a 2002-2010 közti ballib kormányzattal és eszmeiséggel, mindkettőt hibátlannak tartja.

Szerintem egyébként jól csinálja a Heti Hetes. Semmit se tanultak, s ma is sokat segítenek a ballibellenes hangulat fenntartásában. Ezt köszönjük meg nekik. Hiszen ma is megmutatják mi a ballib szellemiség lényege: egyenruhába bújtatott gondolkodás, szektás módon, a kicsit is mást mondó ellenség, mindez egy mindenkit mélyen lenéző magartással.

Ha én a Fidesz kampánycsapat lennék, mindent megtennék, legyen ismét Heti Hetes, ez biztosan elvinne a ballibektől 2022-ben 5-10 százalékpontot.