Hogyan ne csináljunk dizájnt?

By | 2024-03-24
Megosztás:

Szegény Ágnes!

Nem elég, hogy kirúgták állásából az ATV-nél, majd el kellett mennie olyan bizarr helyekre dolgoznia mint a HírKlikk, még nevetségessé is teszik.

A HírKlikk-en a műsorának a következő igénytelen sapkája van:

Csak most vettem észre, mert alapesetben ezeket a műsorokat csak hallgatom, nem szoktam nézni őket videóban, de most véletlenül megnéztem.

Az még hagyján, hogy valami grafikai szerkesztő alkalmazás sablonja lett használva minden eredeti ötlet nélkül, de mi indokolta egy életlen fénykép beillesztését, melyen a műsorvezető ördögien röhög, ráadásul alulról fényképezve, ami abszolút hiba alacsony és közepes termetű nőknél?

Ha nem lenne a HírKlikk megbízható ballib média és Ágnes meg nem lenne kőkemény ballib megmondónő, még azt hinném, direkt akarják őt röhejessé tenni. Szóval a megoldás valószínűleg szimpla tréhányság.

a kép a FB-profiljáról van, még ATV-s korából

Elvileg örülnöm kellene, hiszen politikailag nem szimpatikus sehogy se a csaj, de sose keverem a politikát oda ahová nem való. Szóval megsajnáltam a csajt (azt hiszem nevezhetem csajnak, lévén majdnem 15 évvel fiatalabb nálam).

Bár nem vagyok szőkepárti, értékelem a szőkéket is, ha valami pozitívat tesznek magukkal. Ágnes pedig azon kevés médiamunkások egyike, aki mer képernyőn is megjelenni kedvenc női ruhadarabomban, cicanadrágban. Szóval plusz sajnálat.