Hűvös gágogás

Megosztás:

Ismét egy fanatikus ballib blog, mely nem tűr ellenvéleményt.

Századszorra se értették meg a ballibek, hogy a kereszténydemokrácia NEM egy vallás, s nem a kereszténység politikai platformja.

A kereszténydemokrácia egy jobbközép liberális-konzervatív POLITIKAI irányzat, nem vallás. Aki szerint képes akár beszennyezni – de akár dicsőíteni is – a kereszténységet, az idióta.

A cikk további elismétli a mai liberális közbeszéd egyik kötelező hazugságát, hogy az Iszlám Államnak semmi köze az iszlámhoz. Már megírtam, ez hazugság, az Iszlám Állam hűen követi az iszlám tanításokat.

huvosbutasag

A cikk direkt hamis információkat is terjeszt, azt mondja: „a külföldön kötött egynemű házasságokat megtiltani nemzetközi jogi és diplomáciai bonyodalmakhoz vezet” – teljesen téves. Mindez semmilyen bonyodalomhoz nem vezet. Tessék megnézni egy alapfokú nemzetközi magánjogI tankönyvet: a nemzetközi magánjog egyik alaptétele, hogy minden állam fenntartja a jogot, hogy az értékrendjével ellenkező idegen jogi tényeket semmisnek tekinti. Pl. a többnejűséget se ismeri el a magyar jog, pedig van ország, ahol ez legális. A többnejű vagy az egynemű házasság a magyar jog számára semmis.