Idegen tollakkal

Megosztás:

Kitört az újabb műbotrány, több ballib média is taglalja. S történetesen egy olyan ügyben, melyet személyesen követtem.

Az Echo Tv Sajtóklubjának szóban forgó műsorát történetesen láttam is. Nem vagyok egy rendszeres tévénéző típus, de ezt a műsort pont láttam. A tv-készülékemet szinte csak letöltött filmek nézésére használom, erre esetleg pár politikai műsor (bolgár és magyar, néha más is) miatt teszek kivételt. Alapvetően a politikai műsorokat is inkább a neten nézem.

Már értekeztem arról, hogy a magyar – és általában a kelet-európai – álcivilek gyakorlatilag idegen szervezetek fizetett alkalmazottai, akik – mintha csak egy profitorientált nyugati multinál dolgoznának – szimplán követik a központ utasításait. Akkor is ezt teszik, ha az adott téma helyben teljesen érdektelen. Kedvenc példám, mikor 2-3 éve egy budapesti mikrotüntin megjelent a Black Live Matters felirat is – most nem mennék bele abba, hogy a BLM mozgalom Amerikában is hülyeség, de még ha nem is lenne az, Magyarországon akkor is az lenne, hiszen egy Magyarországon teljesen ismeretlen társadalmi jelenséggel kapcsolatos. Kb. mintha a női körülmetélés ellen tüntetnének pont annyira röhejes.

Az új liberális etika alapból üldözi az ellenkező neműek közti kapcsolatot, azt valamiféle legalisztikus alapra szeretné helyezni. Ennek része évek óta a feminista hisztéria, mely lassan a szélről be lett emelve a fősodorba is, erről szólt a Me Too mozgalom is. Mára szégyelni kell liberális körökben az ellenkező nem kedvelését. A feminináci mozgalmárok igyekeznek évek óta egyenlőságjelet tenni az erőszak és a normál ösztönök megélése közé.

Bevallom, sose volt bulizós típus, de azért magam is jártam több tucat bulin 15-19 éves koromban, ez a 80-as évek első fele és közepe. Láttam sok mindent, de olyat nem, hogy valakit az akarata ellenére kényszerítettek volna bármire is. Akkoriban minden lány alapból homokosnak nézte volna azt a fiút, aki meg se próbálkozik közeledéssel szexuális értelemben, s ugyanakkor a legkeményebb srácok is tudták mi a határ a heves udvarlás és a nemi erőszak között.

Ha az ember komolyan elhiszi a feminista és genderista statisztikákat, az jön le mindebből, hogy a nők többsége erőszak áldozata, a család az erőszak fő terepe, s a férfiak zömének kedvenc elfoglaltsága a nemi erőszak.

A halódó liberális demokrácia szét kívánja minden tekintetben szakítani az emberi társadalom normális szövetét. A feministák azzal, hogy évezredes nemi szokásokat megbélyegeznek.

S ez ellen a humor kiváló eszköz. A szóban forgó műsorban pontosan ez történt.