Igencsak romantikus történet, melyet az élet írt szenvedéllyel!

By | 2012-05-12
Megosztás:

Hol manapság a romantika? Mindenhol csak szex, pornó, meztelen csigák, de hol az igazi érzelem???

(A Bianca Júlia Tiffanny Béla legfrissebb számából.)

A szegény büdösparasztfalvai (Moson-Torontál-Bereg megye) család kissé tanulatlan, de természetes intelligenciával rendelkező és káprázóan csodaszép sarja, Barna Brumella kénytelen abbahagyni pénzhiány miatt tanulmányait az Alekszandar Petrovics Esztergaöntő és Virágkötő Tehnikumban.

Brumella a nagyvárosba költözik, s munkát vállal egy újgazdag családnál, Bunkóéknál. Minimálbért kap, de abból is levonják a padló amortizációját, mivel Brumella jár rajta.

Most Brumellát, e csodaszép, de koldusszegény bejárónőt szabadnapján követjük olvasóinkkal együtt…

Brumella kigyalogol a rétre. A szerencsétlen teremtés mindig gyalogolni kényszerül, mert sosincs pénze buszjegyre. Már a réten készül, hogy élvezze az ingyenes napsugarakat, de akkor, ó jajj, elered az eső. Brumella egyetlen rendes ruhája vizes lesz. S segítség, villámlani kezd! Majdnem zokogni kezd Brumella…

Rupertino, a merész lepkegyüjtő, aki egy fa alatt unatkozik, megpillantja a villámlástól megrémült Brumellát. Lázba jön, amint meglátja az erotikusan vizes lányt.

A lány legyőzi közmondásos szerénységét, s segítséget kér Rupertinótól. Rupertino betakarja Brumellát, a betakarás közben véletlenül a lány seggéhez ér. A lány beleremeg az érintésbe.

Villámlik. Brumella remegése erősödik. De ekkor felkel a telihold, melynek fényében meglátja Rupertino szőrös mellkasát.

Véletlenül egymásra talál a két ember szája, s csók alakul ki a szájak találkozásából. Villámlik.

Rupertino tulajdonképpen lepkét ment gyűjteni vihar előtt, mert rózsaszín viharlepkéket akart gyűjteni, melyek leginkább vihar előtt gyűjthetők, de elszámolta magát: hamarabb jött a vihar, mint ahogy várta.

De valójában az elszámolás a sors és a szerelem vak keze, hiszen ha nem számolta volna el magát, akkor hazaért volna a vihar előtt és már rég dvd-t nézne otthon, s persze nem ült volna le unatkozni a fa alá, s szerencsétlen Brumella most egy fának dőlve egyedül dideregne a baglyok, kakukkok, denevérek és kuvaszok vészjósló hangzavara közt…

Talán a végzet ezúttal valam jót tartogat a jobb sorsra érdemes Brumella számára…?

(forrás: http://www.bollywood-stars.net)