Készül a Hajlandók Koalíciója

By | 2023-06-22
Megosztás:

Mint az Irak elleni amerikai agresszió esetében.

A NATO készül bevonulni Orkrajnába. De óvatosan, azaz az amerikai hadsereg és a nyugati államok nélkül, sőt hivatalosan a NATO nélkül, azaz csak egyes NATO-tagállamok vonulnak majd be jogilag.

A frontállamok önkéntes koalíciója készül tehát lépni, azaz azok a NATO-államok, melyek határosak közvetlenül Ukrajnával és/vagy Oroszországgal. A hivatalos ok: segítségnyújtás az ukrán erőknek.

Ezek a frontállamok jelenleg: Norvégia, Finnország, Észtország, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Szlovákia, Magyarország, Románia, Bulgária, Törökország (bár a két utóbbi csak tengeren határos). Biztosan kimarad azonban Szlovákia és Magyarország, Szlovákia csak a fegyverszállítást támogatja, Magyarország azt se. S persze biztos kimaradó Törökország, mely NATO-tagsága ellenére semlegességet hirdetett az orosz-ukrán háborúban.

Bulgáriában a tervezet nagy indulatokat kelt. A kormányzó párt támogatottsága 10 % alatti. A valóságban az amerikai követség irányítja a bolgár bábkormányt.

Példa arra, milyen emberek vezetik Bulgáriát, íme a hadügyminiszter FB-profilja, bolgár zászló helyett ukrán, azon ukrán felirat:

Azt hiszem, lesz majd bőven dolga hamarosan az új Népbíróságnak…

Nagyjából ilyen lenne Magyarország is, ha tavaly nyert volna a Soros-MZP-Gyurcsányné féle egyesült „baloldal”.