légyidiótateis!

By | 2021-12-29

Nemrég írtam a kamuszervezetek kamudíjairól. Már éppen lezártam a cikket, mire jött egy bizarr hír: a Soros és Brüsszel által pénzelt Balkan Insight nevű izé az év hősének kiáltotta ki a magyar nyomtassteis erősen elmebajos-gyanús csapatát. A nyomtassteis koncepciója: Zorbán betiltotta a netet vidéken, ezért azt ki kell nyomtatni (persze csak ballib propagandacikkeket), majd a kinyomtatott anyagokat be kell dobálni idegenek postaládájába, mert amint elolvassa mindezt a postaláda tulajdonosa, felkiált: “jajj, jajj, miért is voltam eddig zorbánista komcsifasiszta antiszemita, de most felnyíltak a szemeim és ballib szavazó leszek!“.

A legújabb számukból – nem mindig, de néha olvasom, mert elég vicces – pl. megtudhatjuk, hogy apró késsel kell felvágni Zorbán rendszerét, a vadkapitalizmust. Aztán megtudjuk: Micron, a francia elnök felesége tiltakozott Zorbán rendszere ellen. Az is kiderül, Zorbán visszállította a Kádár-diktatúrát. Szerencsére azonban Zorbán bukik, ehhez csak az egész népnek jelentkeznie kell szavazatszámlálónak.

Konkrét hír nincs, ami legalábbis vicces, mikor a csapat hivatalos célja a “zorbáni cenzúra” ellenében valós híreket közvetíteni.