Lejáratják magukat a femininácik

By | 2024-03-29
Megosztás:

A Talpramagyar-ügy mellékes haszna: a ballib feministák alaposan lejáratják magukat.

Eddig az volt a liberális törvény: csak be kell mondania a nőnek, hogy áldozat, s ezt kötelező elhinni azonnal, minden más hozzáállás áldozathibáztató fasizmus, s innentől a megvádolt férfi köteles bizonyítani, hogy ártatlan, akár akkor is, ha azóta eltelt 30 év.

Persze marhaság, mindenki tudja, eleve a legtöbb családon belüli erőszak gyerekek ellen zajlik a felmérések szerint, második helyen férfiak ellen, s csak utolsó helyen nők ellen. Az agresszorok pedig a leggyakrabban nők, nem férfiak.

De marhaság vagy nem, eddig a libbantak ragaszkodtak ehhez. Mára kiderült: mindez csak akkor érvényes, ha a nő liberális, mert ha nem az, akkor nem kell hinni neki.

Szerencsére a libbantak nem látnak messzebb saját orruknál. Szóval köszönet nekik, hogy most még egy érvet adtak az Isztambuli Feminigender Egyezmény ellen.

a tehetségtelen ballib humorista éppen áldozathibáztat

Én egyébként szintén nem hiszek Varga Judidtnak. Spontán módon, nem ismerve a konkrét esetből semmit. Egyszerűen sokéves tapasztalatom: a válás közelében álló vagy már elvált párok esetében a családon belüli erőszakról szóló utólagos beszámolók kb. 99 %-a kamu. Persze lehet, hogy a Judit esete pont a maradék 1 %, de ha tippelni kellene, én a 99 % mellett maradnék.