Libbant belvillongás

By | 2021-05-09
Megosztás:

Nagyszerű mulatság a ballib előválasztásról szóló cikkek alatti ballib kommenteket olvasni.

Valaki megemlíti Gyurcsányné nevét, amire a ballib tábor azonnal három részre szakad:

  • A tábor: igen, éljen, Gyurcsányné a nyerő, mert okos, diplomás, nyelveket beszélő hölgy, valamint szakember, s Zorbán retteg tőle,
  • B tábor: nem, Gyurcsányné elvileg ugyan alkalmas, hisz okos, diplomás, nyelveket beszélő hölgy, valamint szakember, de származása és férjének kiléte miatt nem lesz képes egyesíti az ellenzéki tábort, plusz Zorbán majd könnyedén lekarektergyilkolja,
  • C tábor: nem, Gyurcsányné alkalmatlan, személyében is és politikailag is, helyette kompromisszumosabb ember kell, aki képes megszólítani a kiábrándult fideszeseket is.

Az elején még megy a vita, érvek is elhangzanak. De alig egy óra, s az A tábor valemely tagjánál elszakad a cérna, kijelenti, hogy a C tábor tagjai mind fanatikus fideszesek, aki beférkőztek az ellenzékbe, menjenek inkább kommentelni a Pesti Srácok oldalára, mert oda valók, a B tábor meg idióták és kriptofideszesek gyülekezete, akiket majd Zorbán úgyis átver egy-egy zsák krumplival. Mert egyetlen út van: Gyurcsányné, s aki ellene van, az Zorbán-szavazó, pont.

Erre a C tábor reagál: megállapítják, hogy Gyurcsányékat Zorbán fizeti, éppen azért hogy elrontsa a körvonalazódó ellenzéki kétharmadot. S mindenki aki nem Jakabot, Karácsonyt, vagy MZP-t akarja, az zorbánista felforgató vagy agybeteg.

A B tábor ekkor próbál békíteni, de gyorsan egyesül ellene az A és a C tábor, kijelentve, hogy szimpla idióták, akiktől el kellene venni a szavazati jogot.