Második rezsiharc

By | 2015-06-27
Megosztás:

A Fidesznek van egy nagy titka. Elég csak a balliba gágogásra emlékeztetni az embereket, és már a legvadabb fideszes baromság se tűnik olyan súlyosnak.

A bevándorlási plakátok egy része hülyeség. Céljuk csak az volt: belpolitikai csőbe húzni a ballibeket. Ez sikerült is. Manapság a ballibek éjjel-nappal mindenki beengedéséről szónokolnak. Eredmény: növekszik a Fidesz, csökkennek a ballibek.

Pedig. a liberális mítoszokkal ellentétben, nem megoldés semmire, ha az egész világ az EU-ba költözik.

A kerítés jó megoldás. Amióta Bulgária megépítette a saját kerítését, drasztikusan csökkent a besurranók száma.

Azonban a ballib politzálás alappontja: mindig mást mondani, mint Orbán.

Ha Orbán kijelentené, hogy nyáron meleg van, 24 órán belül jönnének egymás után a ballib megmondóemberek, adatokkal, hogy mely nyári napokon volt eddig hideg az utóbbi 100 évben, a ballib publicisták pedig arról cikkeznének, hogy kirekesztés és populizmus csak úgy szimplán a nyári melegről beszélni, s ez persze ellentétes is az európai értékekkel.

Ha Orbán azt mondta volna, fogadjunk be mindenkit, most a ballibek arról óbégatnának, hogy Orbán félázsiai álllamot akar kiépíteni a sok nem-európai lakossal. s direkt azért engedi be a menekülteket, mert így szeretné veszélyeztetni az EU biztonságát. Egyes mélyrehatóbb ballib megmondóemberek arra is rámutatnának, hogy Orbán mindezt a gonosz Putyin megbízásából teszi.

A ballib olyan, mint bourbonok: semmit se felejtenek és semmit se tanulnak. Pedig mindez már egyszer megtörtént a rezsiharc kapcsán: akkor a ballibek teljes erővel álltak ki a magyar lakosság ellen, a rezsiszolgáltató monopolisták oldalán, pedig ez még klasszikus liberális szemszögből is védhetetlen álláspont volt.

De a ballibek butábbak Hitlernél. Hitler csak egyszer vesztett Sztálingrádnál. Azonban a ballibek szeretnék ezt többször megismételni, imádják a vereséget.