Megjöttek a pedofília kamuszakértők

By | 2020-07-27
Megosztás:

A magyar közvélemény kezdi magát az őrületbe hiszterizálni a pedofil téma kapcsán.

A józan hangok egyre halkabbak.

Az már megszokott, hogy akasztást akar a nép képnézegetésért. De megjöttek a kamuszakértők is, válogatott marhaságokkal. Lássunk párat.

Állítólag a képnézegetők az okai a pedópornó iparágnak. A valóságban a pedópornó iparág fő része – ahogy a normál pornó esetében is – az önkéntes, amatőr, ingyenes anyag. Én magam nagyon utálok minden pornót, mert lealacsonyítónak tartom, durvának, megalázónak, de nyilván láttam már pornót. (Miközben nem vagyok puritán, mert a normál szoft erotikát szeretem.) Szóval elegendő a legnagyobb pornó honlapok bármelyikére ellátogatni, hogy az ember lássa, az anyagok nagy része nem azért készül, mert van rá kereslet.

A másik abszurd tézis szerint a pedó iránti érdeklődés gyakori. S ezt jellemzően azzal igazolják, hogy az átlag férfi szereti a fiatal lányokat. Ami igaz is, de ezzel van egy hatalmas gond: az, hogy pl. egy 45 éves férfinak tetszik szexuálisan egy 15 éves lány az semmilyen kapcsolatban mincs a pedofíliával. Tessék megjegyezni: egy igazi pedót nem érdeklik 15 éves lányok, őt csakis a serdületlen gyerekek érdeklik, márpedig egy átlag 15 éves lány minden, csak nem serdületlen. (Hozzáteszem: Európában, közte Magyarországon, eleve nem bűncselekmény a beleegyezéses szex 14 éven felettivel.)

A legviccesebb tézis szerint a pedóság a hatalom jele. Az elitnek megvan már mindene, így már csak ez hiányzik neki. Abszurd tézis, mert a pedofília nem döntés kérdés, senki se dönt úgy, hogy „meguntam a felnőtteket, holnap reggeltől pedó leszek„. A férfiak 99,9 %-a nem pedofil, s ha hatalmas a hatalma, akkor se lesz az. S mivel nem az, semmi kielégülést nem fog ebben a témában találni. Aki milliárdos és jólétében képtelen már kielégülni, az számtalan dolgot tehet: 32-emeletes jachtot rendel, versenyautókat gyűjt, vesz még egy repülőgépet, épít még pár kasztélyt, stb., de biztosan nem lesz pedofil csak mert sok a pénze.

Érdekes módon, az egyébként jellemzően baromságokat író HVG-s Hontalan Andris írt talán a legjózanabbul erről a témáról. Persze meghurcolták érte még a hívei is…

Hont ezt írja: „Amennyiben az alapesetet szigorítják, úgy az a, mondjuk, 17 éves lány, akinek van egy 16 és fél éves fiúja (történetesen osztálytársak), és együtt járnak, és már szexuális viszonyt is folytatnak egymással (senkinek semmi köze hozzá: 14 év a beleegyezési korhatár), ezt pedig rögzítik, akkor Kaleta miatt szigorított jogszabály fog lesújtani rájuk. (A fiatalkorúakra vonatkozó általános szabályok figyelembevételével). Az sem megoldás, ha bekerül egy 18 éven felüli elkövetőkre vonatkozó kitétel, hiszen az előbbi példánál maradva, a pár marad együtt, a lány pedig időközben betölti a 18. életévét, és ezt követően további fél évet várniuk kell szokásaik folyatására, különben a lány aljas bűnelkövetővé válik. (Természetesen a példa lehetne 18 éves sráccal és 16 éves lánnyal is, ez esetben két évet kéne várniuk, és amennyiben ezt a tizennyolc éves szabályt a nemi érintkezésre is kiterjesztenék – ahogy néhány újkeletű purifikátor érvelni szokott -, úgy magával a szexszel is várniuk kéne, ami igen ifjúságbarát intézkedés volna. Nem árt tehát gondolkodni a szigorítások előtt.)

Továbbá: „A pedofilok nagy része – a becslések szerint háromnegyede – úgynevezett ego-disztóniás pedofil, ami azt jelenti, hogy morálisan saját maga is elfogadhatatlannak tartja a pedofíliát, és vágyait a külső valóságban soha nem éli ki.” S ez utóbbi a lényeg: a kevés pedofil nemi orientációjú ember zöme saját vágyait betegesnek tekinti, így azokat igyekszik magában elrejteni.

A csúcs: ősbuta celebek leveszik gyerekeik képeit mindenhonnan. Az őrület felső foka: egy kisgyerek kép, ami az emberek 99,9 % számára nem tartalmaz semmilyen erotikus, pornográf elemet hirtelen beteg agyakon keresztül nézendő. Alkalmazkodjunk tehát a 0,1 %-os pedofil értékrendhez és felejtsük el a normalitást. Tipikus liberális őrület. Ezzel világos is lesz, a pedofil hisztizés mögött ugyanaz a családellenesség van valójában, mint ami a homoklobbi, a feminizmus, a genderizmus tapsolása mögött, pedig látszólag az egyiket üldözik, míg a másikat kötelezően bevezetendőnek tekintik a liberrant harcosok.

íme egy „veszélyes” kép – a normálisak számára ez egy csecsemő fürdetés után
(ez egyébként én vagyok 52+ évvel ezelőtt)