Mi a baj Orbánnal?

Megosztás:

Mi a tüntetések tanulsága? Mi a baj a rohadék Orbánnal?

A tüntetők négy egyenlő részre oszthatók.

A tüntetők egynegyede szerint a fő baj Orbánnal az, hogy liberális, kizsákmányoló rablókapitalizmust épít, segíti a külföldi és a magyar nagytőkét, s nem hajlandó e gonoszságok helyett azonnal kikiáltani a tanácsköztársaságot, majd felosztani Felcsútot a zsellérek és proletárok között.

A tüntetők második negyede a problémát Orbánnal abban látja, hogy nem támogatja eléggé a kapitalizmust, elveszi a szerencsétlen, jóakaratú, emberbarát nyugati befektetők profitját, a befolyt pénzből stadionokat és atomerőműveket épít, ahelyett, hogy a pénzből állig fegyverkezne a gonosz Putyin ellen és teleépítene mindent naperőművekkel.

A tüntetők harmadik negyede a problémát nem igazán tudja megfogalmazni, de a lényeg: miért nem nevezi ki Orbán diktátor saját maga helyett azonnal Bajnait és Bokrost miniszterelnöknek, meg egyébként is miért nincs lecserélve a magyar himnusz az európaira, s miért nem házasít Áder homokosokat és pedókat a Várban.

A tüntetők negyedik negyede egyszerűen szeret utcán üvölteni, hőzöngeni. Végülis ki kell kapcsolódni kicsit az úszómedencés budai villákban való unatkozás után.

S mit mond André Veesenmayer Badfriend? Ő a tenyerébe temeti arcát mindezek láttán. Ő megmondta: az egyetlen baj Orbánnal, hogy készül kiugrani a barbár orosz nép elleni vér- és dacszövetségből. El is döntötte Badfriend: legközelebb nem lesz semmi spontaneitás, ezekban az alacsonyrendű magyarokban nem lehet megbízni, így máskor marad a szokásos 7-800 harcedzett és fizetett norvég tüntető, akik képesek egyhangon és koherensen követelni, hogy legyen mindig az és pontosan csak az, amit Washington éppen akar.