Miért nem jó az ellentüntetés?

Megosztás:

Miért nem támogatom a homoklobbi menetelése elleni párhuzamos ellentüntetést?

Furcsán hangozhat ez az álláspont pont tőlem, aki arról vagyok ismert, hogy ÉN szerveztem a legelső budapesti ellentüntetést még 1998-ban.

Bár azon az ellentüntetésen alig páran voltunk és teljesen politikamentes volt, később hivatalosan elnézést kértem a homoklobbitól fő transzparensünk szövege miatt. Ez a tény olvasható egyik hivatalos honlapjukon is. Hozzáteszem: ez a sértő szöveg semmi ahhoz képest, ami az összes későbbi ellentüntetésen volt, de így is elnézést kértem. Aláhúzom: nem az ellentüntetésért kértem elnézést, hanem annak formája miatt.

Az idő engem igazolt. A későbbi ellentüntetésekre ránehezedett a szélsőjobb, teljesen abszurd és indokolatlan zsidózások, cigányozások, liberálisozások, baloldalizások történtek minden egyes alkalommal. Időnként mindez fizikai erőszakkal kombinálva.

Nos, ez egyedül az ellenséget segíti. Van egy olyan erős érzésem, hogy az ellentüntetők egy része eleve a homoklobbi által fizetett provokátor.

A homoklobbi ellenzésének tisztának kell lenni, Jézus szellemiségéhez hűnek. Ahogy ezek zajlanak pl. az USA-ban. Amíg nem tudunk ilyen tisztán ellentüntetni, makulátlan módon, addig NE ellentüntessünk. Akkor is, ha ők egyre agresszívabbak, nekünk nem szabad hasonló választ adnunk. Ha ezt nem tartjuk be, Sátán céljait segítjük.

Ez az oka annak, hogy NEM vettem részt 1998 óta egyetlen ellentüntetésen sem.