Modern, nyílt lelkű mesekönyv

By | 2014-09-24
Megosztás:

Íme egy új, modern, tényleg liberális szemléletű mese kisgyerekeknek, mely megvédi őket a klerikálfasiszta maradiságtól.

Volt egyszer, hol nem volt, a Nagy Homoksivatagon is túl a liberális köztársasági államformájú Pedolandia Királyságban három fiútestvér: Buzinkó, Homox és Pedike hercegek, valamint csodaszép húguk.Leszbassza hercegnő. Szüleik, Ádám király és hitvese Béla gróf nagy szeretettel, toleranciában nevelték fel a gyerekeiket.

Leszbassza hercegnő 5 éves korában beleszeretett a szomszéd Perverzó Grófság 62 éves trónörökösébe, Géza bácsiba. Az esküvőn mindenki részt vett közelről és távolról. Géza bácsi az esküvőre elhozta első hitvesét is, Turbórexet, a fiatal németjuhász fiút.

Buzinkó nem mutatott szexuális érdeklődést fiútársai iránt, emiatt szülei orvost is hívtak hozzá. Szerencsére kiderült, hogy a fiatal herceg a kecskéket szereti, azaz teljesen normális fiatalember. Az örömhír hallatára nagy ünnepség lett a királyságban.

Pedike is rendesen fejlődött, minden héten játékos orgiákon vett részt a többi kamaszfiúval együtt.

homox

Homox herceg sorsa azonban a kezdetektől abnormálisan alakult. Folyton a lányokat leste. Mindent megpróbáltak vele szülei, de semmi se segített, a fiú nem mutatott semmilyen érdeklődést a szex egyetlen modern formája iránt sem. Orvosprofesszorok jöttek megvizsgálni a herceget, s a hosszú vizsgálat után kénytelenek voltak közölni a síró-rívó szülökkel a lesújtó hít: Homox herceg klerikálfasiszta!

Ádám király köztársasági elnök bezárta Homox herceget a főváros legmagasabb tornyába. Az ország éves GDP-jének 10 %-át ajánlotta fel annak, aki képes fiát kigyógyítani betegségéből. Jöttek is a szakemberek, de senki sem tudott segíteni.

Egy nap Homox herceg megszökött a toronyból. Kiderült: a csodaszép, eddig normálisnak hitt Vanessza bárókisasszony segített neki megszökni. Vanesszáról kiderült: csak leplezte, hogy szexuális kapcsolatban áll Vaukasszal, a fiatal malamuttal, valójában csak gazda-háziállat viszonyban álltak!

A fasiszta pár és a malamut elszöktek, sőt illegálisan átlépték az ország határát. Nem tudni róluk semmit. Rebesgetik, hogy a liberális, toleráns térképekről törölt Putyin-szigetvilágba távoztak. A Putyin-szigetvilágban kőkemény fasiszta diktatúra van hatalmon, s ott mindenki heteroszexuális fasiszta, sőt az ártatlan kisgyerekeket is arra nevelik ezek a rohadt fasiszták, hogy az a normális család, mely férjből és feleségből, valamint azok gyerekeiből áll!!!

Pedolandia Királyságban törvény tiltja Homox herceg nevének említését. A hivatalos krónikák szerint csak 3 gyereke van az uralkodópárnak. két fiú és egy lány.