Nagyon kéne már zsidózni egy keveset

By | 2021-12-03
Megosztás:

Megjelent a blog.hu-n a tökéletes magyarellenes cikk, egyfajta belsőliberális-zsidó jajjkiáltás. Nem közszereplő írta, nyilván közszereplő ilyet meg se engedhetett volna magának.

A cikk apropója Kövér László megnyilatkozása, melyben – teljesen helyesen – azt mondta, hogy „a magyar politikai osztály egyik része önrendelkező államban és öntudatos nemzetben gondolkodik, ilyenben hisz, és ilyenért dolgozik, míg a politika másik része pedig az önfeladó állam és önmarcangoló nemzet politikai hagyományának jegyében cselekszik”. Kövér gyakorlatilag a kuruc-labanc ellentétet vázolta fel, ami szimpla tény: a magyar elit egy része mindig az ellenállásban, a másik mindig a behódolásban látta a megoldást.

Vincent bloggernek azonban kevés az ügy kapcsán elindult ballib hisztéria. Szerinte Kövér itt igaz magyar fasisztákról és zsidókról értekezett, kódoltan. Azt persze még ő is hozzáteszi, vannak nem-zsidó zsidók, azaz olyanok, akik semmilyen zsidó szemszögből nem zsidók, de mégis zsidók a kövéri narratívában, mert színmagyar létükre az önfeladó állam és önmarcangoló nemzet politikai hagyományában gondolkodnak. S persze akadnak fajzsidók is a másik oldalon, lásd Köves Slomót.

Persze Vincent blogger csak egy szélsőséges fasz, állítólag valami szakmailag sikertelen, ettől depressziós matematikus rejlik a nikk mögött. A saját politikai tábora se vállal vele nyíltan közösséget. Sokszor elmondta, hogy kb. ami Magyarországon érték, azt mind zsidók hozták létre, s a magyarok meg nagyjából egy haszontalan, felesleges, zavaró elem csupán az országban.

Most a hivatalos ballib tábor persze ilyeneket nem mond – valahogy kényelmetlen is lenne a Jobbik miatt… -, de a mélyben ez a hangulat nagyon is megvan. Nagyon is. Az elvakult hívek kommentjei, bejegyzései rendszerint jobban tükrözik a valóságot, mint a hivatalos szint.

Az országot pedig éppen az ilyen vincentektől kell megmenteni: elsősorban mindent el kell követni, hogy az általuk preferált politikai erők semmiképpen se jussanak hatalomra.

részlet