Ne higgy a fizikának!

By | 2013-02-23
Megosztás:

– Azaz higgy neki, de ne mindenben – kezdte törtenét Dorita.

A fizika szerint a fénysebesség a lehető legnagyobb sebesség. Csak hipotetikus térugrással képzelhető el nagyobb sebesség a fizika mai állása szerint.

– Azonban az ember képes a fénysebesség többszörösére. Az embernek ez egy veleszületett képessége, csak sajnos a tudás feledésbe merült. Kevesen érzik és tudják.

– Magam 1994-ben döbbentem rá erre. Nem számoltam így utána, de a fénysebesség kb. 100000-szeresét értem el már első alkalommal. Végülis az igazi gond a fénysebesség határának áttörése, onnan már csak gyakorlat kérdése. Azaz a nehézség a 0,99-szeres fénysebesség és a 1,01-szeres között van, itt kell erőlködni egy kicsit, ez a minőségi határ, ez a fényrobbanás határa, utána, hogy 1,01-szeresen vagy vagy egymilliárdszorosan, az már csak mennyiségi kérdés.

– Főleg a Naprendszeren belül megyek. Az az elvem, hogy ismerjük először csak meg jól a hazai tájakat, mert számtalan érdekesség van errefelé! Kétszer voltam a Naprendszeren kívül. A legszebb a Mérleg csillagképbe tett utazázom volt, egy 20 fényévnyire lévő csillag harmadik bolygójára. Ezen a bolygón az az érdekes, hogy van nem csak élővilág, hanem értelmes élet is. Nagyjából a mi XIX. századunk szintjén van az ottani civilizáció, pl. még nem ismerik a telefont és a tévét, csak rádiót használnak. A bolygón nagyon meleg van, a sarkokon 15 fok, az egyenlítőn 55 fok az átlag. A meleg nyári napokon délben akár 70 fok is lehet! Nagyon sok a víz, viszont nincsenek tengerek, azaz minden víz iható édesvíz. A víz a bolygó közel felét foglalja el.

– Eredetileg minden ember képes mozgatni a fénysebesség töbszörösével, ez az ember, mint faj egyik fő sajátossága, az ember a leggyorsabb lény a világegyetemben! Azonban az ember elfelejtette ezt. De mindenkiben megvan a képesség. Fejleszteni kell, rá kell ébredni. A világegyetemben még több száz bolygón élnek emberek, ők mind a Földről származnak és kitelepedtek valamikor. Sokan közülük éppen „pilótaként” dolgoznak idegen űrhajókon. Minden faj nagyon keresi az emberpilótákat képességük miatt. Én sajnos ehhez nem értek, csak magamat tudom mozgatni, de vannak iskolák egyes bolygókon erre. De engem inkább a zene és a történelem érdekel, nem a pilóta szakma, így ez nem vonzott. Meg kicsit lokálpatrióta is vagyok, a legjobban ezen a bolygón érzem magamat.

– Alapszinten az emberben csak az önmozgatási képesség van meg, azaz szellemi szinten mozgat csak. Ez tovább mehet még a saját test mozgatásáig. Azonban ez fejleszthető, megtanulható az anyagmozgatás is. De ez már többéves tanulás eredménye, 5-6 évog kell egyetemre járni ehhez, igen bonyolult és nem is mindenki képes rá igazából, azaz igazi elitszakma. Ezért is keresett, s fizet ilyen jól. Egy kiképzett jó emberpilótáért megadják évi fizetésként egy átlagember súlyát platinában! Ez borzasztó sok pénz. Mondjuk átszámítva kb. 50-60 millió forint havi bruttó – fejezte be Dorita.

Bevallom én nem mertem kipróbálni, félek, hogy valahol ott ragadok.