Népszavazás

By | 2022-03-29
Megosztás:

Vajon hogyan lehet, hogy a ballibek nem adják meg a nyilvánvaló választ a népszavazási kérdésekre? Annak ellenére, hogy a ballib törzsszavazók se elleneznék ezt.

A megoldás egyszerű: az európai szellemiség, melyhez való ragaszkodás alapvető tájékozódási pont a ballibek számára.

S bár a népszavazás kérdései túlzóak, mindenki tudja, valóban tényleg ez a logikus jövő. 30 éve azt is mindenki képtelenségnek hitte, hogy a homokosok egyenjogúsítása nem a homokosok békén hagyását fogja jelenteni, hanem mindenki üldözését, aki nem hajlandó ütemesen tapsolni a homokos értékrendnek. Ahogy a genderológia is csak egy tudomány volt egykor a nemek társadalmi szerepéről, s nem azt jelentette: ezentúl férfiak fognak nőként versenyezni sportágakban, ahol a nemek eltérése alapvető jelentőségű.

Szóval bár ma még hihetetlen a nemi átalakítás általános propagandája gyerekek számára, bizony a mai progresszívek is érzik ösztönösen: 10-15 év lesz a norma, s fasizmusnak fog számítani e téren bármi vacilálás.

Én azt mondom egyébként: Európa megérdemel egy kiadós atombombázást. Pár épületért és műkincsért persze kár, de az emberekért nem.

az européer szellemiség élő ikonja