Nyugatpárti fasiszta puccs

By | 2014-02-03
Megosztás:

Mivel a magyar médiák többségében torzítás folyik a jelenlegi ukrajnai helyzettel kapcsolatban, pár szó az ukrán ellenzék beállítottságáról.

ukr1

Az ukrán ellenzék egyik fontos eleme a Szvoboda (Szabadság) Párt, mely nem más, mint a Jobbik helyi testvérpártja. Íme egy plakát, mely kíválóan jelképezi a párt értékrendjét:

Európai zászló előtt egy SS-tiszt Szent Györgyént lovagolva megöli az „ortodox-kommunista” orosz papként ábrázolt sárkányt. A szöveg „dicsőség a német katonának, Európa megmentőjének”.

Azért vicces, hogy a zsidó Soros ilyenre ad pénzt (Soros az egyik finanszírozója a jelenlegi ukrajnai puccsnak), s szemet huny, akár nácikkal is haverkodik a közös ellenség ellen. Eddig se volt jó vélemény Sorosról, ezután már egy káros patkánynak fogom tekinteni.

Ismerkedjünk meg a Szvoboda neonáci párt vezetőjével is, éppen furcsa mozdulattal üdvözli híveit:

ukr2

Amikor éppen nem az EU mellett tüntetnek az ukrán neonácik, akkor megemlékeznek a „hősökről” a 14-es számú „Galizien” SS osztag tagjairól:

ukr3

A Simon Wisenthal Központ az 5. helyen sorolja fel a legveszélyesebb antiszemiták között a ukrán „népfelkelés” vezérét, ROSSZABB a helyezése, mint a magyar Jobbiknak!

Ukrán utcai plakát, a 14-es számú „Galizien” SS osztagról, mely a plakát szövege szerint 1943-ban Ukrajnát védte:

ukr5

Kormányellenes, Európa-párti demokraták:

-
Nazi flag at match
ukr5

Érdekes miféle hatalmas nyugati stratégiai érdek lehet. mely minderről nem vesz tudomást…

(képek forrása:
http://www.dailystormer.comhttp://gatesofvienna.net, http://www.worldjewishcongress.orghttp://www.kyivpost.com, http://lowerclassmagazine.blogsport.dehttp://ria.ru)