Olga

Megosztás:

Én imádom a Kálmán Olgát. Szóval kicsit sajnálom is most.

Ahogy nyomja teljes beleéléssel a ballib lemezt, a tényektől nem zavartatva magát – ez már mestermű. Ráadásul antifeminista nő a gyakorlatban, azaz mindig ügyel a külsejére, szóval látványnak kellemes.

A legszebb pillanatok a beszélgetéseiben, amikor a meghívott vendég bármiben eltér a ballib kánontól. Az ilyen dolgokat Olga személyes sértésként éli meg, ilyenkor durcás kamaszlánnyá vedlik vissza, akinek nem vették meg szülei a vágyott ruhát.

Az ATV-n a Krug Emília próbálja utánozni az Olgát, néha be is jön neki, de fiatalabb, így még nem érte el a nagy mesternőt.

Egyébként ha én médiamilliárdos lennék, sose törekednék ilyen csatornára, mely állítólag független, ami a valóságban mindig függést jelent. S nem azt csinálnám, hogy a műsorokba meghívnék egymással ellentétes véleményű embereket (ezt sok csatorna csinálja, bár éppen a Hír Tv-re nemigen volt jellemző az utóbbi időben, onnan minden fideszes ki volt tilva, a vita legfeljebb a Jobbik és a ballibek közt mehetett). Hanem azt tenném, hogy maguk a műsorvezetők lennének egymással ellentétes véleményűek.