Orbán győzelme

By | 2015-09-17
Megosztás:

Most már nagyon valószínűnek tűnik Orbán győzelme.

Egész Európa ünnepli Orbánt és Magyarországot, természetesen a liberális törpe kisebbségeket leszámítva. Mind baloldalon, mind jobboldalon helyeslik a határvédelemmel kapcsolatban véghezvitt politikáját.

Ha Orbán határvédelme kitart a következő órákban és napokban, abszolút győztes lesz. Ha nem, azaz sikerül a provokátoroknak botrányt kelteniük és áttörni a határvédelmet, az viszont egész Európa számára vereség lesz.

Európa veresége a liberálisok létérdeke, ezért minden követ igyekeznek megmozgatni. A ballib álcivilek folyamatosan tüzelik a Röszkénél várakozó tömeget.

Magyarországon pedig a ballib agytröszt elérte a szinte lehetetlent: a Fidesz lassan csökkenő népszerűségét sikerült nemcsak megállítaniuk, hanem a folyamatot vissza is voltak képesek fordítani. Nehéz, embert próbáló  feladat volt, de a ballibek még ezt is képesek voltak elérni. A ballib agytröszt sikeresen visszaterelte a Jobbikhoz átpároltakat vissza a Fideszhez, valamint a passzívakat aktivizálta Orbán mellett.

Pedig ezt azért Orbán nem érdemli meg. Nem jó az senkinek, ha egy párt ennyire népszerű és alternatíva nélküli. Ez nem egészséges dolog. Dehát a ballibek ezt akarják…