Ordítás

By | 2015-04-28
Megosztás:

Van egy Ordítok nevű magyar ballib blog, onnan loptam a címet.

Ordítani akkor kell, ha tudsz a dolgokon változtatni. Ha viszont nem tudsz változtani, akkor hallgatni kell. A gond az, hogy a ballibek a materializmus és a liberalizmus szűk, lélekölő, elnyomó ketrecén belülről nézik a dolgokat, ezért képtelenek a valóságot értelmezni.

Pedig észre kellene venni: éppen a jelenlegi magyar kormány – minden hibája ellenére – a szabadságot terjeszti, az egyén kijövetelét fenti ketrecből. Ezért pedig le a kalappal előtte. Isten ments, hogy ismét liberálisok irányítsák az országot, s Magyarország területét a keresztény Oroszország elleni amerikai támaszponttá változtassák, közben a vagyont kiárusítva idegen érdekeltségeknek. Ez Orbánék titka: mindezt nem teszik, ezért a nép a legnagyobb hülyeségeket is megbocsátja neki. Ugyanezért az okért ugyanez a nép a legkisebb hibát sem bocsátotta meg a ballibeknek.

Ezt kellene észrevenniük a ballibeknek. Orbánt meg lehet dönteni, de csakis akkor, ha egy népbarát, a nép érdekét néző párt áll Orbánnal szemben. Amíg a fő ellenzék a rezsinövelő, nagytőke-csicskás, Washington- és Brüsszel-imádó, kisemberellenes, magyarutáló, liberális balliba-sereglet, addig Orbán hatalma biztos.

Pedig tényleg kellene egy jó ellenzék. Sosem egészséges, ha egy kormánynak nincs erős ellenzéke.