Reconquista

Megosztás:

Mohamed álpróféta utasításait követve, az iszlám ismét robbantott és megölt egy rakás embert.

Aztán ismét megismétlődött ugyanaz, mint ami eddig mindig hasonló alkalommal: az Európát vezető liberális debiltengely és annak vezetői elszavalták hányingert keltő szózataikat a béke vallásáról és arról, hogy nem kell semmin sem változtatni. Satana Mertkell, a debilek hitlere ismét derekasan szerepet vállalt az emberellenesség terjesztésében.

Satana Mertkell legjobb argentín barátja pedig, az eretnek Francisco Buziglio, Róma ellenpápája igyekszik segíteni a debilitás terjesztésében: Krisztust meggyalázva a katolikus Nagypénteken iszlamisták lábát mossa és csókolgatja. Valószínűleg ez – az iszlámláb-fetisizmus – egy újfajta szexuális orientáció, de felkérnénk Francisco Conchita Buziglio Borgia Wurst urat, ha lehet, a négy fal között, otthon éljen e szokásának, ne közterületen.

Eközben Hágában abszurd ítéletet kap a szerb hős, Radovan Karadžić, aki az elsők között vette fel a harcot az iszlamizmus ellen, még a 90-es évek elején, s így megakadályozta sikeresen iszlám kalifátus kialakítását Boszniában. Ha nem lett volna az ő által vezetett fegyveres harc, ma Bosznia lenne Koszovó helyett az iszlám európai központja.  A háttérhatalom ezt nem tűrhette, így – ahogy ez a másik szerb hőssel, Slobodan Miloševićcsel is történt – biztos halállal végződő börtön lett a válasz.

Ilyen ez a debil Európa: aki igyekszik megvédeni őt az iszlamizmus ellen, annak börtön jár, míg a terroristáknak meg lábmosás és közös szelfi a jutalom.

A normalitás és a humanizmus nevében nemet kell mondani a debiltengelynek. Célünk: a kontinens visszahódítása!

islamromanpope

az eretnek imát mond Mohamed álprófétáért

Sokáig magam is védtem az iszlámot. Nem mert szimpatikus volt – sosem volt az -, hanem mert úgy éreztem, az ateizmus és az iszlám harcában köteles vagyok az iszlám oldalán állni. Arra építettem: ha nem állunk ki az iszlámellenes ateista intézkedések (pl. bevatkozás az öltözködésbe) ellen, előbb-utóbb az ateista hatalom a keresztény szokásokba is bele fog avatkozni. Most azonban ezt a szolidaritást felmondjuk!

Célunk: az iszlám TELJES kiszorítása a kontinensről, az összes muszlim vallású deportálása. Kivétel nélkül. Mindegy ki hol született, teljes pogrom lesz. A spanyol állam által a XV. sz. végén és a XVI. sz. elején alkalmazott megoldás a példánk.

isl14

igen, ő is menni fog

A vallásszabadságot is felmondjuk. Kimondjuk: az iszlámot nem illeti ez meg a kontinensen.

Reális célok ezek? Most, ebben a pillanatban semmiképpen sem azok. Tudjuk: ehhez hosszú évek kellenek. De ha ki se tűzzük a célokat, akkor semmiképpen se tudjuk elérni őket.