Röhögés és gumibot

By | 2015-04-27
Megosztás:

A zaklatott modern nyugati életvitel által megfertőzött kisember sorsa az, hogy áldozata legyen lelkileg a modern, embertelen, liberális világnak.Valójában minden az egyéntől függ. Nem kell se pánikolni, se sietni, se kétségbe esni. se plüssállatkákat és szendvicseket felhalmozni, se beleesni a liberalizmus emberevő zsákutcájába, Ez mind felesleges és mesterséges kényszer, gyakorlatilag mindez az emberölő modernitás lelki hadviselése az emberiség ellen.

A hamis műmosolyt és a látszólagos barátságot igazinak hinni szintén önámítás. Ezzel csupán magunkat rángatjuk be egyre mélyebben a zsákutcába.

Te döntesz el mindent valójában, s csak tőled függ, hogy az események hogyan hatnak rád!

A megváltoztathatatlant el kell fogadnod. A megváltoztathatlan rosszat ki kell nevetni, más út nincs. A megváltoztatható dolgokhoz pedig erő kell, hogy a magad szerény módján hozzájárulj a változáshoz. Ha kell, erőszak is indokolt lehet. A kiröhögés és a gumibottal való ütés a kisember két fő fegyvere. De bölcsesség is kell: hogy meg tudd húzni a határvonalat. Ha nincs bölcsességed, mindez értelmetlen.