Sikertelen hecckampány

By | 2022-07-03
Megosztás:

Hosszú évek óta keményen dolgoznak Sorosék, hogy a „pedofil katolikusok” című nemzetközi konteó bekerüljön a magyar közéletbe is.

Egyrészt Magyarország nem vallásos ország, a téma keveseket érdekel. Másrészt a legtöbb magyar ember átlát a liberális manipuláción. Az egész csak ellenhatást vált tehát ki.

De a munkatársak nen lazítanak New Yorkban. Most Böjte Csaba került a célkeresztbe.

Amikor a hír megjelent először, még attól féltem, lesz valamilyen hatása. A második napon megnyugodtam: csak a ballib törzsszavazók vannak „felháborodva”, dehát ők már azért is mélyen fel vannak dúlva, hogy egyáltalán léteznek keresztények.

Ezek után kifejezetten mókás olvasni a műfelháborodott megszólalásokat. Az eddigi kedencem: „(Böjte) alávaló, képmutató, aljas gazember és szélhámos, ájtatoskodása mögött egy pitiáner farizeus áll, aki a szélsőjobboldallal, a Magyar Gárdával, antiszemita politikusokkal kampányol, politikai haszonszerzésre használja az ártatlan gyerekeket, dőzsöl a gyerekek nevében összegyűjtött pénzből, s a gyerekeket bokszoltatja és szétvereti a fejüket”, csak az maradt ki belőle, hogy Böjte reggelente ukrán árvák vérét issza, főnöke pedig Putyin, aki őt Zorbánon keresztül látja el ukázokkal.

De mi is történt valójában, a konkrét esetben? Böjte csapatába beférkőzött egy liberális, szivárványos, s kiélte másságát, annak ellenére, hogy Böjte értékrendje elutasítja ezt a másságot.