Szaravány Gyuri nem bírta ki

By | 2022-01-09
Megosztás:

Szaravány Gyuri fanatikus ballib aktivista igyekszik megszolgálni új gazdáit. Gyurika ugyanis pár éve még fanatikus fideszes volt, s levegőt se tudott venni olyan hévvel nyalta éjjel-nappal Orbán seggét.

Szóval a derék Szaravány tavaly kihagyta a Húsvétot, nem gyalázott kereszténységet (valószínűleg éppen súlyos beteg volt, más okot nem tudok elképzelni). De amint közeledett az év vége, észbe kapott: hol az idei krisztusgyalázó cikkem? Így gyorsan csak összedobott egy röpiratot az év utolsó előtti napjára.

Cikkjében felsorol pár szabványos krisztusgyalázást, de igyekszik újakat is hallucinálni.

Persze hazudik is rendületlenül, pl. „a nyugati civilizációhoz tartozó államokban változatlanul garantálja az alaptörvény a vallási és lelkiismereti szabadságot„. Közben magának is ellentmond: „a nyugati kultúrkör országaiban hagyományosan az alkotmányos rendhez tartozik, ez pedig a gyűlöletkeltés és uszítás tilalma a kisebbségek ellen„.

Mert hiszen pont ez a módszer! Egyes magartások művelőit elnevezik kisebbségnek, majd az új „kisebbség” elleni minden kritikát meg egyszerűen betesznek a „gyűlöletkeltés és uszítás” kategóriájába.

Azt meg, hogy ki kisebbség és ki nem, az ők döntik el. Ez ellen nincs apelláta.

A demagógia fő eleme a csúsztatás itt: „az élet alapértelmezetten heteronormatív, messze nem jelenti, hogy az alapértelmezett beállítástól való eltérésektől irtózni kell” – ez alapvetően még igaz is lehet, de bújtatott üzenet hazug, hiszen az irtózás és a megtapsolás nem az egyedüli lehetőségek. Szaravány talán mindent megtapsol, amitől nem irtózik? – kétlem.

Azt is írja: „Még hogy be kéne engedni a melegeket az iskolákba, az óvodákba, meg az egyházakba? Nem, nem, dehogyis. Nem beengedni, hanem behívni kell őket, tisztelettel és szeretettel.” – ezen az alapon minden bűnözőt, aszociális elemet is be kell hívni.

Aztán persze a szerző eljut odáig, hogy Jézus homokos volt, ami teljesen antibiblikus és antikeresztény nézet. Ezen az alapon Jézus pedofil volt, hiszen dokumentáltan azt mondja „engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket” – de erről majd csak 20 év múlva fog cikkezni Szaravány, amikor a liberálisok már a pedójogokért fognak küzdeni.

A szerző nem ismeri a Bibliát se: „a közhiedelemmel ellentétben egyetlen, ismétlem, egyetlen utalás nincs a Bibliában arra, hogy önmagában a homoerotikus irányultság bűn volna„. Ezzel ellentétben több bibliai elítélő szakasz is van a homoszex ellen. Azaz bűn. Azaz Jézus nem lehet homokos, hiszen bűntelen volt.

Pár bibliai szakasz a homoszexualitás ellen, a következő 3 szakasz nyíltan említi a kérdést (ezek mellett vannak közvetett utalások):

  • Ne hálj férfival, úgy, ahogy asszonnyal szokás hálni, ez gyalázatos dolog.” – Leviták 18:22.,
  • Ha valaki férfival hál együtt, úgy, ahogy asszonnyal szoktak együtt hálni, ez utálatosság, amelyben mindketten részesek, ezért meg kell halniuk, vérük visszahull rájuk.” – Leviták 20:13.,
  • Ezért szolgáltatta ki őket Isten a saját gyalázatos szenvedélyeiknek. Asszonyaik a természetes szokást természetellenessel váltották fel. A férfiak hasonlóképpen abbahagyták az asszonnyal való természetes életet, egymás iránt gerjedtek vágyra, vagyis férfi férfival űzött ocsmányságot. De meg is kapták tévelygésük megszolgált bérét.” – Rómaiak 1:26-27.

Eleve az az érv, hogy „a Biblia nem tiltja szó szerint, tehát engedett” abszurd. A Biblia sehol se ítéli el nyíltan, közvetlen módon a pedofíliát vagy az állatkínzást. Ebből következik az, hogy a kereszténységnek kötelessége tisztelettel és szeretettel viszonyulnia a pedofíiához és az állatkínzáshoz?

A szerző szerint eleve nem baj a bűn, hanem az az egyetlen baj, ha nem vagyunk megértőek és befogadóak a bűn iránt. Szaravány, te mocskos állat, van valami fény perverz agyadban még?

Nyilván az igaz, hogy Isten azonosul a bűnössel, de nem a bűnével. Isten szereti a homokosokat, pedofileket, gyilkosokat, állatkínzókat, de vajon azért szereti őket, hogy megerősítse őket bűnükben, vagy azért hogy megszabadítsa őlet bűnüktől? A megveszekedett ateista harcos szerző is tudja persze a választ, de úgy tesz, mintha nem tudná. Isten nem azonosult sosem a bűnösök sorsával abban az értelemben, hogy támogatta bűnüket!

Az egyetlen pozitívum a cikkben, a szerző szerint is van homoklobbi. Ez nagy baj, ezért a homoklobbisták támadni fogják, ezt ugyanis tilos bevallani a liberális katekézis szerint.

Szaravány persze igyekszik megcsillogtatni „műveltségét”, egy hatalmas leleplezést is közzétesz, mégpedig azt, hogy Jézus nem azonos Mikulással. Ha ez a hír nem omlasztja össze a kereszténységet, akkor semmi se fogja!