Telefonbeszélgetés

By | 2015-07-12
Megosztás:

Egy lehallgatott telefonbeszélgetés.

Szereplők:

Nyilas-Keresztessy Levente Bendegúz, az 599 Magyar Járás Mozgalom és a Nemzetiszocialista Sumér Hagyományörző Egylet elnöke

Melegh Buzát, a magyar LBGTQVPMZX (leszbikusok, buzik, guppiemberek, transszexuálisok, qrvák, vakondformájúak, pedofilek, madáremberek, zoofílek és x-szárnyúak) szervezetének vezetője

*

Buzát: Levi, készen álltok a hétvégére, lesz az évi nagy buli!

Levente: Persze, két hete gyakorlunk. Teljes készültségben van mind 20 frontharcosunk tetetől talpig feszes bőrruhában.

Buzát: A legfontosabb, hogy most ne legyen az egész olyan lagymatag, mint tavaly volt, ez így nem jó. A menet után tavaly leordították a fejemet a Norvégiai Köztársaság nagykövetségén, hogy nem volt semmi botrány. Idén legyetek szívesek komolyabban venni az egészet!

Levente: Pár bajtárs már készített horogkeresztes zászlót…

Buzát: Az nem jó, az tiltott jelkép, a rendőrség be fog avatkozni. Ki fog segíteni nekünk, ha a rendőrség letartoztat titeket???

Levente: Oké, akkor majd elvegyülünk a kordon körül és üvölteni fogunk, meg megdobálunk titeket rothadt gyümölcssel.

Buzát: Ez jó ötlet, de nem elég. A legfontosabb közös ellenségeinket, a keresztényeket megzavarni! Ha láttok keresztény ellentüntetőket, vegyüljetek azonnal közéjük és karlendítva zsidózzatok! Ha lehet engem személyesen is mocskoszsidózzatok le, Mond meg azoknak akik nem ismernek engem: tigrismintájú tangában leszek, s a seggembe egy pávatoll lesz dugva.

Levente: Téged? De hiszen te nem vagy zsidó.

Buzát: Kit érdekel ez? A lényeg, hogy ez fontos, mert így lesz belőle nagyobb hír a médiákban.

Levente: Oké. S a buziverés mikor lesz?

Buzát: Megbeszéltem egyik tagunkkal, hogy a menet után fél órával a Nyugatinál lesz, s vár, hogy megverjétek. Rózsaszín plüs zsiráf lesz a kezében, megismeritek erről. De óvatosan, csak 8 napon belül gyógyuló sérülést vállalt az aktivistánk az ügy érdekében!

Levente: Akkor csak pár pofon lesz. Majd szólok a harosoknak.

Buzát: Akkor ezt megbeszéltük. Kitartás!

Levente: Kitartás! S este 11-kor a szokásos helyen, az Action Barban majd dumálunk!