Üzleti tervem

By | 2017-03-08
Megosztás:

Ha vállakozó lennék, már megépítettem volna agyatlan turistáknak az IDEÁLIS ÜDÜLŐHELYET. A neve: FIVE PLUS ONE STARS LAST MINUTE BEACH RESORT lenne.

Mindegy hol lenne, lehet mondjuk valahol a magyar pusztán is akár.

Egy nagy víztározó az alap, az egyik oldalon egymást érnék a szállók, a másik oldalon tükör lenne, hogy az üdülővendégek lássák, ez a végtelen tenger. Minden szállóban lennének éjjel-nappal mosolygó alkalmazottak (drogosokat alkalmaznék). Lenne svédasztal a legszarabb alapanyagokból, de látványosan elkészített és felszolgált ételekkel.

Lennének mechanikus cápák, dinoszauroszok, ballibák, stb.

A szállodák előtt ott lenne a szfinx másolata kemény műanyagból, mellette a Húsvéti Nyúl, valamint Stonehenge, s még pár ismert látványosság másolata.

sph

A közeli repülőtérre érkező járatok órákig köröznének a levegőben leszállás előtt, így a turisták meg lennének elégedve, hogy távoli, egzotikus helyre utaznak.

Lenne sok program: transzvesztiták, homokos szépségverseny, pedofil est, s sok egyéb. A víztározóban a mechanikus bálnák időnként partra vetnék magukat, hogy az ökológiailag elkötelezett üdülők tudjanak kinek segíteni.

Van azonban egy baj… az ötletemet már megvalósították. Pl. a legfelkapottabb egyiptomi és törökországi üdülőhelyeken.