Viagra

By | 2013-04-22
Megosztás:

Én valahogy mindig irtóztam a prostituáltaktól, de elregélem egy ismerősöm tapasztalatát e tekintetben a bolgár tengerparton, mert eléggé vicces.

Ilyen alacsony, köpcös gyerek, hülye vigyorral, olyan harcsaszerű fejjel, szóval nem az a típus, aki csak úgy lányokat teker az ujja köré, sőt még a tengerparti szórakozóhelyeken sem megy ez neki, pedig ott tele van a környék mindenre kész nőkkel.

Szóval a gyerek már negyedik napja szenved nő nélkül, mikor meglátja őt valami helyi lányfuttató. A futtató kiszúrja a szexéhes fiatalembert. Hát beajánlkozik nála, hogy „ötcsillagos lányok, katalógusból lehet választani”. Gyerek persze választ. Aztán jön a pofáraesés: a tarifa 250 euró egész éjszakára.

Gyerek alkudni próbál: „s nem lehet csak egy órára?”. Futtató közli, olyan opció nincs. Ha egyórás kell, akkor keressen az országúton cigánylányt, de nála ötcsillagos lányok vannak, akik kizárólag egész éjszakát vállalnak,

Sok a pénz nagyon, de gyerek végül fizet. Lány jön este 10-re és 6-ig marad. A gyerek meg gondolkodóba esik: „oké, az első óra még nem probléma, de aztán mi lesz, beszélgetünk majd egymással? mert halálbiztos, hogy én nem tudok 8 órán keresztül szexelni, ez fizikai képtelenség nálam”. Gyerek határoz „ez így nem megy, kifizetek 8 órát drága pénzen, s aztán 7 órán keresztül nem fogom tudni kihasználni a megvett időt? de hisz ez pénzkidobás!” Nosza indulás a gyógyszertárba, potencianövelő termék vásárlása. Aztán pár tabletta bekapása. S sikerült kihasználni a 8 órát!

A története elmesélése végén figyelmeztetett a gyerek: „figyelj, öreg, soha az életben ne vegyél be ilyesmit, ha jót akarsz magadnak, nekem 2 teljes napig állt a farkam, s vörös lett a fejem tőle, a végén már azt hittem, ki kell hívnom a mentőt! s persze mondanom sem kell, hogy egy hónapra elment a kedvem minden szextől!”.