Vidám Ünnepeket!

By | 2012-06-08
Megosztás:

FŰSZERES MAGYARGÁRDISTA ÜNNEPI MÓDRA

Hozzávalók:

  • 2 magyargárdista
  • 1 építőipari deszka, keresztezve
  • WaSS Albínó összes művei
  • vidámság, zene, jó hangulat

Fogunk az utcán két magyargárdistát! Ha van rá lehetőségünk, egyenruhásat, mert az magasabb élvezeti értékű. Különösen jó, ha a gárdista meg van izzadva. Az egyik gárdistát alaposan, sós-borsos kézzel felpofozzuk, amíg üvölteni nem kezd. Amikor üvölt már, kikötjük és pihenni hagyjuk fél órára.

Ekkor elővesszük a másik gárdistát, aki addig csomagtartónkban várt. A sarokról behozzuk a keresztezett építőipari deszkákat, melyeket a jobbikosok voltak szívesek kikészíteni, alaposan bedörzsöljük a deszkákat erdei mézzel és a gárdistát óvatosan rácsúsztatjuk a deszkákra. Árpádsávos rongyokat veszünk elő és jól megtapossuk azokat, ettől a gárdista dühbe gurul és átkozódni kezd. Ezen jól mulatunk. Ha nem átkozódik eléggé a gárdista, izraeli zászlót veszünk elő, s azt büszkén lengetve tapossuk tovább az árpádsávos rongyokat. Ez garantált dührohamat vált ki a gárdistából. Ha a gárdista mégsem dühöng, akkor nagyot tévedtünk, mert nem gárdistát, hanem gárdistának öltözött normális magyar embert fogtunk az utcán. (Ez esetben a normális magyar embertől elnézést kérünk, s meghívjuk őt, hogy csatlakozzon mulatságunkhoz, majd elmegyünk újra gárdistát keresni.)

Mindezek után horogkeresztet rajzolunk a gárdistára és kidobjuk a legközelebbi szemétdombra. Ezután visszatérünk, s Wass Albert-műveket olvastatunk a pihent gárdistával. A sok butaságon jókat nevetünk, majd vidám könnygázszórás és gumibotozás után megfuttatjuk a gárdistát. A sok vidámság után pedig kezdődhet a lakoma! Garantáltan mindenkinek jobb lesz az étvágya.

A képen nyilvánosan maszturbáló gárdisták láthatók, amint éppen megszentségtelenítik az ismeretlen katona sírját