Zuhan a Fidesz

By | 2015-03-28
Megosztás:

Zuhan a Fidesz.

S még jobban zuhannak a ballibek.

A ballib mítosz: a magyarok többsége hülye orbánista, ezért vannak ilyen választási eredmények. A valóság: fanatikus orbánista kevés van. Ha csak ezek szavaznának, a Fidesz sose nyerne semmilyen választást. A magyarok többsége kiválóan tudja, hogy a fideszes érdekkör egy korrupt maffia, mely semmivel sem jobb a ballib korrupt maffiánál, de a Fidesz még így is valami újat mutat fel a politikájában, ami elfogadhatóbb, mint a csődöt mondott receptet ismételgető ballibek.

Ennyi az egész. S most látható is ez világosan. A Fidesz népszerűségének csökkenése NEM hoz támogatást a ballibeknek, hanem ez plusz támogatást ad főleg a Jobbiknak és kisebb mértékben az LMP-nek.

A veszprémi választásoknál kiderült: a ballib jelölt UGYANANNYI szavazatot kapott idén, mint tavaly, s csak azért nyert, mert a Fidesz-támogatók egy része nem ment el szavazni.

Éles helyzetben (pl. parlamenti választások) a ballibek harmadikok lennének, s az 1.-2. helyre meg a Fidesz és a Jobbik kerülne, s ma már abszolút nem biztos, hogy a Fidesz lenne az 1. és a Jobbik a 2.!

Azaz nem arról van szó, hogy a nép a nyugati modellt akarja (ezt képviselik a ballibek), hanem arról: a 3 nem-nyugati párt (Fidesz, Jobbik, LMP) között megy a valódi verseny.

A nyugati modell, a vad vadliberalizmus már ki lett próbálva, ez van 1990 óta, s nem jöt be. S miért erőltetsük a kipróbált rosszat? – mondja a magyar választók zöme.