2016

By | 2017-01-01
Megosztás:

Az elmúlt év vilápolitikai értelemben hihetetlenül jó volt. Nem véletlen, hogy szinte minden liberális média rossz évnek tartja.

Lássuk csak azonban, miért is volt ez az év ennyire jó!

A brüsszelita elit végleg megroppant idén. Brüsszel hatalmas vereséget szenvedett a brit és az olasz népszavazáson. Brüsszel iszlamistasimogató, népellenes iránya szintén hatalmasat esett, a növekvő iszlamista terrorizmus igazolta, hogy e politika alapjaiban téves.

Az EU önjelölt, skizofrén fűrere Satana Mertkell még sajnos tartja magát, de még az ő pozíciója is csökkent.

A brüsszelitizmus liberális eszméi és tabui egymás után buknak. A népi, populista mozgalmak az egész kontinensen erősödnek, ráadásul ez mind baloldalon, mind jobboldalon létező folyamat. A liberális pártok alól csúszik ki a talaj egész Európában.

Eközben Közép-Európa volt kommunista állami sikeresen alakítottak ki egy antibrüsszelita, regionális, népi alapú összefogást, melyet a világ hatalmasai nem voltak képesek letörni. Magyarország ebben szerény, de igen fontos szerepet játszott. S egyik kelet-európai országban se sikerült a népbarát vezetés megdöntése  a nyugat által!

A világ urai Európán kívül is kudarcot vallottak. Az Arab Tavasz nevű újgyarmatosító akció befuccsolt. Kína tovább erősödött. S a legfontosabb: nemhogy sikerült volna legyőzni Oroszországot, hanem épp ellenkezőleg. az őt érintő szélesfrontú támadásból az orosz nép győztesen, megerősödve, világhatalmi tényezőként került ki.

S végül a legfontosabb, jelképes esemény: a hatalmasok fantasztikus bukása az amerikai elnökválasztáson.

Érthető tehát a liberálisok rossz hangulata. Valóban minden alátámasztja ezt. Nem lennék most a helyükben.