A globális melegedési blöffről

By | 2012-05-04
Megosztás:

Emberokozta globális melegedés NEM létezik, NINCS. Lássuk a tényeket!

Egy egyszerű vulkánkitörés több „kárt” okoz, mint 200 év ipari termelés.
A hőmérséklet-változás teljesen természetes folyamat, köze az emberi tevékenységhez a nullához közelít.


Az ipari forradalom előtt voltak sokkal melegebb időszakok, mint jelenleg. Az emberi faj egy hideg időszak alatt jelent meg, az utolsó nagy jégkorszak idején. Az i. e. VIII. évezredben indult meg a globális melegedés és azóta folytatódik időszakos visszaesésekkel. Bizonyára az őskori közösségi élet ipari termelése indíthatta meg a globális melegedést… :-)

Az i. e. VI. évezred elején volt egy „kis jégkorszak”, majd folytatódott a melegedés, így a VI. évezred végére elkezdődött a mai sivatagok kialakulása, a tengerszint jelentős emelkedése. A III. évezredben a melegedés már olyan fokot ért el, hogy az emberi civilizációban jelentős változás következett be: éppen e melegedés hatására indult el az emberi civiláció virágzása Mezopotámiában. A melegedés csúcsa az i. sz. V. és XII. század között volt, ekkor nevezték el pl. Grönlandot Zöld Földnek, a névvel jelezve a mainál jóval melegebb éghajlatú szigetet. A XIII. században ismét egy „kis jégkorszak” kezdődött, mely tartott egészen a XIX. sz. elejéig. Azóta újabb melegedési időszak van. Jellemző, hogy csak a XX. sz. második felében találták ki, hogy a teljesen természetes melegedés valójában „káros folyamat” és a „környezetromboló emberi tevékenység” az oka.

Sajnos azonban ma már egy tudományos maffia él meg a globálismelegedési mítoszból. Rendszeres – amolyan tudós jehovisták mintájára – a világvége jóslása.

Ajánlott film:

Great Global Warming Swindle (magyar felirat)