Eredmények

By | 2022-04-04

A harag hatalmas. A nyugat nem fog tűrni még 4 évet, mindent meg fog tenni a kormányváltásért még jövőre, majd évente 2026-ig.

Szóval biztosan elmondható: a kormányzatnak sose volt olyan nehéz dolga, mint ami a 2022-2026-os ciklusban lesz. Rendkívül ügyes politizálás (ballibül: “pávatánc”) lesz szükséges.

Ezt egyetlen tényező enyhítheti bizonyos szintig: a meggyőző orosz győzelem a keleti fronton. Erre szerencsére az esély nagy, de ez csak az EU-n kívüli keletnek fog igazán sóhajtásnyi levegőt adni, nekünk nem. Mindenképpen keményíteni fog a nyugat, hogy saját félperifériáját acélosabban gyűrje le. Ismétlem: ez mégis a kisebb rossz, a nagyobb rossz egy amerikai győzelem lenne az ukrán fronton, de szerencsére erre az esély nulla körüli. Putyin elnök és közeli munkatársai eddig sikeresen játszották ki a nyugatot.

Bár a háborús akciósorozat eredeti célja nem jött össze, nem sikerült felállítani a Rusz Szövetséget, azaz Oroszország, Belarusz, Ukrajna szövetségi államát. De az orosz vezetés időben korrigált, s másodlagos cél lett felállítva, ez pedig szinte biztosan el lesz érve. Közvetve ez segít minket is, hiszen határt szab a nyugat pofátlan agressziójának, mely helyre lett téve.

A választási eredmény pedig természetesen jó. Most amikor ezt írom, még nincs teljes végeredmény, de már nyilvánvaló: hatalmas pofont kevertek le a választók a ballibbantaknak.

Ja, s nem tévedtem túl sokat az előrejelzésemmel. Legalábbis a 23 órai adatok alapján.

Abstract vector Illustration. Composition of 3d stairs