Hatalmas tömegtüntetés

By | 2015-10-25
Megosztás:

A ballib erők ismét hatalmas tömegtüntetésekkel készültek 1956 évfordulójára.

Úgy tűnik, idén elmaradt a Norvégiai Köztársaság Ballibahízlaló Alapjától a havi többmilliós segély, így nem tudtak a ballibek elegendő bértüntetőt mozgosítani. Emiatt a szokásos 800 fős tömegtüntetés helyett csak 200 fős tömegtüntetés lett. S Soros is már halálosan megunta a gágogókat, semmi kedve több pénzt befektetni beléjük.

Ez Gyurcsány fűrert a szokásosnál is hisztérikusabb agymenésre késztette: kijelentette, hogy a magyarok silányak, mivel nem hajlandók őt azonnal teljhatalmú királlyá koronázni.

1956a

A Gyurcsány féle hiszteró-liberálfasiszták egyszerűen nem képesek feldolgozni, hogy a nép nem akarja őket. Nem értik miért nem bukik Orbán, számtalan hibája miatt. Pedig a magyarázat egyszerű: Orbán mindenképpen, minden hibája ellenére, reményt adott, s igyekszik levezetni az országot a 25-éves liberális útról, ennek is köszönhető hatalmas mértékű támogatottsága. Orbán most taktikázik. Horthy útját járja. Egy részről kompromisszumot köt Hitlerrel (Obamával), más részről készíti elő a kiugrást.

Szóval a tény tény marad: a Fideszt akkor lehet majd leváltani, ha alternatívája nem a ballib országrontás lesz.