Hörgés a szólásszabadság ellen

By | 2023-05-06
Megosztás:

Tovább megy a Bencsik-féle keresztény homofób nyilatkozat miatti halálhörgés.

A ballib fanatikusok nem értik, hogyan lehetséges, hogy egyetlen törvényt se vétett szövegével Bencsik. Miért nem izgatás, gyűlöletbeszéd, hanem csak szólásszabadsággal élés.

Pedig ez a helyzet. Olyan csak teljesen lezüllött ultaliberális államokban van – mint pl. a Norvégiai Köztársaságban vagy a Kanadai Köztársaságban -, hogy már a Biblia szövege is gyűlöletbeszédnek számít, s aki nyilvánosság előtt felolvas belőle, azt büntetőeljárás alá vonják.

Ilyen végletek még az USA-ban sincsenek, pedig ott a hatalom nagy részét birtokolja a homoklobbi. Amíg az ember szövege nem szólít fel közvetlen erőszakra, addig szabad mondani. Egyszerűen jól kell fogalmazni, nem azt kell mondani, hogy pl. „akasszuk fel a buzikat”, hanem azt „pozitívum, hogy van aki akasztással küzd a buzik ellen”, s ekkor már nem bűncselekmény.

Bencsik tapasztalt ember, tud fogalmazni.

Nyugaton a bevált módszer a rendszerkritikus ellenzék ellen ritkán a büntetőjog. Számtalan sokkal hatásosabb eszköz van.

Ha az ellenzéki pl. bérmunkás, ki kell rúgatni munkahelyéről, meg kell fosztani jövedelmétől. Ha esetleg gazdag ember, aki tőkejövedelemből él, akkor pedig a cégét kell tönkretenni. Egyszerűen bojkottot kell hirdetni, ez hatásos szinte mindig.

Gyakorlatilag csak az ellen nincs eszköz, akinek olyan vagyona van, hogy abból meg tud élni passzív módon. Dehát ez az emberek 99+ %-ára nem igaz.

S persze az is biztos helyzetben van, akinek olyan forrásból van jövedelme, mely érinthetetlen a nagyurak számára. Pl. Amerikában léteznek keresztény alapítványok, melyek biztos vagyoni háttérrel rendelkeznek, s ezek az alapítványok aztán jövedelmet biztosítanak velük egyetértőknek. Ennek számtalan módja van: a leggyakoribb az újságíróként alkalmazás, honoráriumok fizetése cikkekért, médiamegjelenésekért, oktatási tevékenységért, könyvkiadás finanszírozása, filmkészítés támogatása, ösztöndíjak kiutalása, stb.

Persze az ellenfél sokkal erősebb, a hasonló liberális kifizetőhelyek sokszorosan erősebbek anyagilag. Tisztán anyagi alapon nézve a dolgokat: sokkal kifizetődőbb a liberális nagyhatalmak szolgálatában állni. Mindenképpen kell erős erkölcsi világnézet tehát, hogy az ember a kevesebb pénzt válassza.

Olyan ez mint a szép fiatal nő dilemmája: legyen gimnáziumi tanárnő vagy inkább pornószínésznő. Az utóbbi 10-szer jobb anyagilag. Tisztán liberális, materialista, racionális alapon hülyeség lenne a tanárnőséget választani.

Magyarországon a helyzet persze nagyon rossz a homoklobbi szemszögéből, hiszen maga a magyar kormány áll ellenfeleik mögött, a kormányzat pedig nyilván szinte korlátlan anyagi lehetőségekkel rendelkezik. Nyugaton ez nagy ritkaság: kevés kormányzat meri megtenni, hogy az antiiberális véleményeket támogatja pénzzel.

De még Magyarországon is látható: a kormánypárti újságírók kevesebbet keresnek az ellenzékieknál. A magyar kormány se tud anyagiakban versenyezni a hatalmas, bivalyerős, nyugati alapítványokkal, lásd Soros Alapítvány, mely a leghatalmasabb ilyen szervezet Kelet-Európában.

A fideszes médiákban pl. egy átlagos akalmazott bruttó havi 400 ezer Ft körül keres. S csak a legnagyobb sztárok keresnek tényleg szépen, pl. legutóbbi infóim szerint Bayer Zsolt bruttó 2 milliót kap, s ha jól tudom, ő a legjobban fizetett a szakmában.