Kezdődik

By | 2015-07-05
Megosztás:

Kezdődik immár Magyarországon is az év legfontosabb liberális ünnepe.

Az év legfontosabb liberális ünnepe a perverzió és a társadalomellenes rombolás napja, a homokos büszkeségi ünnepsorozat.

A támogató cégekre nem pazarolnék időt, ezek ugyanis szimpla marketing érdekek miatt vesznek részt. Viszont a támogató non-profit szervezetek, különösen a pártok szerepe egészen más kategória: ezek meggyőződésből teszik azt, amit tesznek. Gyorsan ki is derül tehát mely pártok támogatják a társadalom intenzív rombolását, gyerekek megrontását, a többség érzéseinek sértését.

homa

Felsorozakozott az összes ballib erő, s az LMP. Tehát ők azok, akik azt szeretnék, hogy a társadalmi rendet egy törpe perverz kisebbség érdekei határozzák meg. Ők azok, akik minden erejükkel támogatják az alábbi képekben részletezett jelenségeket.

ho3
ho7
Singer Conchita Wurst representing Austria performs the song ' Rise Like a Phoenix' during a rehearsal for the second semifinal of the Eurovision Song Contest in the B&W Halls in Copenhagen, Denmark, Wednesday, May 7, 2014. Conchita Wurst also known by his birth-name Thomas Neuwirth. Challenging conceptions of masculine and feminine beauty, Wurst seems to have stolen the limelight ahead of the televised extravaganza, with a potential worldwide audience of some 170 million viewers, sporting long and curly raven-dark hair, eyelash extensions, an angelic face, a floor-length golden gown and a well-groomed beard.(AP Photo/Frank Augstein)

Miután több nyugati országban a homoklobbi immár megemmisítette a házasság intézményét, manapság a kisgyerekek megrontása a menetek egyik fő célja:

ho4
ho8
ho9

Természetesen a homokosok legnagyobb ellensége továbbra is Jézus, aki határozottan homofób álláspontot foglalt el, elítélve a bűnt. Így manapság is a kereszténység áll a homoklobbi általi gyűlöletbeszéd központában:

ho1
ho2

Sajnos a homokfasizmus egyre erősebb.

ho

Az ellene való harc színtere nemcsak a társadalom, hanem elsősorban saját lelkünk.  Ha óvjuk saját lelkünket Isten segítségével, semmilyen külső erő sem képes ezen változtatni. Ezt elsősorban azoknak mondom, akik azt hiszik, hogy ellentüntetések szervezése a helyes válasz. Nem, nem az, ezeket az ellentüntetéseket rendszeresen megzavarják homokos provokátorok, hogy azokat a homoklobbi a saját érdekeiben használhassa fel.