Lukácsi holokausztja

By | 2021-02-09
Megosztás:

Az ultraliberális, ferencista aktivista Lulácsi Katalin, aki egyszemélyben a ballib összefogdosás celeb szexszimbóluma is, a múlt hónapban úgy emlékezett meg a holokauszt ünnepnapról, hogy meztelen fényképet tett közzé saját magáról, íme:

Lukácsi szövege a képhez: „Ma van a nemzetközi holokauszt emléknap. ??
Auschwitzban pár kiló hússá, és ledarálandó csonttá vált az ember. Az ember, akinek értéke meghaladja az univerzumét. Hús és csont, pár négyzetcentiméternyi bőr. Nem ez az ember. Az ember az, aki a húsba lehelt lelket, a szembe szökő világmindenséget egy gázkamrába képes zárni, de mindennap dönthet úgy, hogy nem teszi meg. Képes keresztre feszíteni, és képes keresztre feszülni. Ez az ember.
A holokauszt nem a zsidóságról szól, de hívő emberként nem tartom véletlennek, hogy éppen a zsidósággal történt meg. A Golgotára követték testvérüket. A Golgota csöppet sem volt értelmesebb, mint Auschwitz, igaz, Jézusnak megadatott, hogy önkéntesen járja azt végig. A holokauszt az ember tragédiája és az emberről szól.
Rólam. Pár négyzetcentiméternyi bőr, hús és csont vagyok én is, aki egy gázkamrában megölhető. Dolgozhatok azonban azért, hogy se engem, se mást, soha ne akarjanak többé megölni. Hogy soha többé ne legyen csak csont és hús az ember, hanem hús-vér szentség. Isten-gyilkosság és Szentély rombolás valójában minden kioltott élet. Ezt kell megtanulnunk. Ezt kell megtanulnunk a Golgotából, ezt kell megtanulnunk Auschwitzból. Egyenlők vagyunk. Egyenlően értékesek. Egyenlően felbecsülhetetlenül értékesek, többek, mint hús, csont és bőr. ??

Magával a képpel semmi gond, ízléses erotika, én a saját múzsámról pontosan négyszer készítettem szinte ugyanilyen képet: 1986-ban, 1998-ben, 2003-ban, 2007-ben. Azóta is csináltam volna ilyet, de a múzsám azzal hárította el a felkérést, hogy túl öreg már az ilyesmihez.

Ezt a típusú képet a szakirodalom „handbra” néven emlegetí, s 1996-ban lett közismert, amikor a Striptease című amerikai film hivatalos plakátján a főszereplő Demi Moore teljesen meztelenül pózol, azonban nem látható mégse belőle semmilyen pornográf részlet – egyszerűen úgy ül, hogy teljes takarásban vannak nemi szervei.

1996-ban az akkor 34 éves Demi Moore

Lukácsi képével sincs semmi bajom, a modell szép, a kép jó, talán csak a mérges tekintet értelmezhetetlen. Még azzal sincs bajom, hogy egy politikusnő kihasználja szépségét politikai célokra.

Egyetlen bajom van az egésszel: az álságos hazudozás. Mert ezen az alapon felteszek egy képet a meztelen, szőrös lábamról, majd hozzáteszem, hogy ezzel tisztelgek az örmény népirtás áldozatai előtt, hiszen ők menekültek voltak, s a lábammal szeretném érzékeltetni a menekülés szörnyűségeit.

Le is fordítanám Katalin üzenetét, hogy mit is akart ténylegesen mondani: „Félek, hogy a ballib összefogdosás elfelejt engem, s nem tesz be választható helyre jövőre. Ezért igyekszem kis botrányt kelteni, mellékelek hozzá a biztonság kedbéért csipetnyi zsidó tematikát is, s kis keresztényezést is, erre valaki ugrani fog, valamelyikre, de jó esetben mind a 2-re. Sajnos Zorbán nem hajlandó üldözni engem, pedig erre kérem évek óta! Így azt hallucinálom magamnak, hogy áldozat is lehetnék, ha saját nedves álmaimban élnénk. De mivel ez így önmagában túl közhelyes, hiszen évek óta minden valamirevaló ballib megmondóember bérretteg, így arra gondoltam: még senki se bérrettegett eddig meztelenül! Meg is van! Szóval irány a telefon, ledobom felsőmet, majd írok hozzá pár dögunalmas közhelyet. Kész!”.

S még valami. Tessék elképzelni, ha egy fideszes közölt volna magáról egy ilyen képet a holokauszt emléknap alkalmából. Mondjuk tessék elképzelni a fideszes szexszimbólum Varga Juditot! Valószínűleg még a New York Times is arról cikkezett volna, hogy a magyar miniszterasszony kódoltan antiszemita, gyalázó képekkel, alantas szexista ösztönökre építve, röhögi ki a náci gyilkosságok áldozatait.