Tüntetés

By | 2015-01-04
Megosztás:

Megvolt ismét a hagyományos januári balliba opera-utcabál.

A hagyományos újévi ballib eseményre elment a szokásos pár ezres keménymag. Plusz küldött még 500-500 főt Soros, az amerikai követség és a Norvégiai Köztársaság Ballibsimogató Alapja. Összesen 5-6 ezer fő.

Volt minden: díszhajléktalantól diszcigányig. A „hatalmas” tömeg adta a szokásos programot: orbánozva-sírva mulatott, köztársaságozott, diktatúrázott, kicsit verekedett, majd hazament. Egy százfős bedrogozott ultraballib rész kicsit tovább hőzöngött, de végül ők is hazamentek budai villáikba szaunázni.

CheGuevaraMessage

Na feledkezzünk meg a humoros pillanatokról! Che Guevara képével tünteni Washingtonért és a liberalizmusért, na ez azért valóban kőkemény. Ez még a pár évvel ezelőtti, milliárdosok által vezetett „éhségmenetet” is felülmúlja. Tessék mondani, legközelebb Hitler képével lesz tüntetést Izraelért?

Valószínűleg a legközelebbi ilyen eseményt már Orbán Viktor fogja finanszírozni anoním módon, esetleg el is küld rá ordítani 1-2 ezer békemenetelőt, hogy kicsit nagyobb legyen a „tömeg”, Ugyanis az ilyen események jobbak, mint a legpontosabb kormánypropaganda: a Fidesszel elégedetleneknek megmutatják kik jönnének hatalomra, ha bukna a Fidesz.