A nyugatmániások pánikolnak

By | 2023-11-05
Megosztás:

A Soros Magyar Hangjának extra adása szinte alig orbánozott, az idő 90 %-át elvitte a pánikolás, hogy ezek a csúnya iszlamisták meg fogják semmisíteni csodás gyerekkúrós-szivárványos nyugati civilizációnkat.

Egyrészt maga a képlet is hamis, ez egy álprobléma. Az iszlám persze ma is erős vallás – nem olyan, mint a kereszténység, mely egy hanyatló, haldokló dolog -, de messze van virágkorától, s terjeszkedési potenciálja nulla. Az iszlám manapság nem terjed, elérte maximális határait, ezen túl csak migrációval terjed. Ráadásul az iszlamizmus abszolút nem egyenlő az iszlámmal.

A nyugat nem keresztény. A nyugati kereszténység csak azért életerős és aktív, mert a nyugaton kívül hatalmas bázisa van. (Ha van esze a katolikus vezérkarnak, akkor a jelenlegi szégyenbohóc Patagóniai Ferkó halála/leváltása után egy kőkemény katolikus négert tesznek Szent Péter római trónjára, aki vasököllel szétcsap a „reformerek” között.) A mai nyugat újpogány, progresszív new age vallású, az is paródiaszerűen.

Ha az iszlám meg tudná semmisíteni ezt a mai nyugatot, az jó hír lenne. Sajnos azonban nem tudja, ehhez nincs ereje. Lassú, hosszú, egyre torzabb haldoklás lesz a nyugat sorsa.

Ami biztos: a kisemberek nem állnak a Soros Magyar Hangjában pánikolók oldalán, sőt remélik csapatuk gyors bukását, csapat alatt nem a szaros szerkesztőségüket értve, hanem az egész imádott nyugati rendjüket.