Hatalmas műbotrány

Megosztás:

Kövér elmondta, hogy a nők kiemelt szerepe az anyaság. Ezt kimondani nyíltan, amikor a XXI. században vagyunk, melyben immár homokosok, pedofilek, transznemű gyíkemberek, LGBTREQSZAR-emberek és más liberó szörnyek állnak a középpontban de facto fasizmus.

De hiszen itt családi élet, gyerekszülés és nevelés helyett – ha Magyarország nem lenne sötét, középkori, fasiszta diktatúra – immár seggükbe pávatollat dugó homokosoknak kellene kisgyermekeket megrontaniuk a nyílt utcán, cisz- és transzpedofil pedagógusoknak kellene genderelméletet oktatniuk óvodásoknak, valamint magukat nőnek képzelő elmebeteg férfiaknak és magukat férfinak képzelő szintén dilis nőknek kellene felvonulniuk, továbbá kvótatörvényt elfogadni AZONNAL, melynek értelelmében a parlamenti képviselők legalább 10 %-ának transzgender gyíkembereknek kell lennniük 2018-tól!

Szóval a fasiszta Kövér meg nyíltan kimondja, hogy a nők nők, a férfiak meg férfiak?! Hát miért nem ül összes azonnal az EU, s nem zárja ki Magyarországot még MA?

A ballib agytösztnek viszont könnyű a dolga. Ha nem lenne Kövér beszéde, most Orbán beszédét kellene elemezni, megpróbálni belekötni valamibe, pl. abba, hogy Orbán használta az „erő” szót, amit Hitler is használt annak idején, vagy abba, hogy úgy vett levegőt, mint Darth Vader, vagy – végső esetben – abba, hogy nem egyeztetett a szuhaéli mozgássérültekkel a beszéd előtt.