Rendes gyerek ez a Czeglédi

By | 2020-08-28
Megosztás:

Rendes, megbízható pártkatona Czeglédi Zoltán.

Megvitatják, ő és Lakner, a homokkérdést. Érdekes módon a személyesen érintett Lakner mondja a visszafogottabb, mérsékeltebb álláspontot, míg a személyesen nem érintett Czeglédi harcias, radikális homoklobbista, aki nem tűr ellentmondást a kérdésben.

Ez is bizonyítja, egyáltalán nem kell személyesen is homokosnak lenni ahhoz, hogy az ember a homoklobbi bősz tagja legyen. Ahogy manpság az USA-ban színfehérek is simán lehetnek néger rasszisták, sőt ez egyenesen kötelező minden progresszív fehér számára.

Szóval Czeglédi előadja szabatosan: igenis, az egyesült ellenzék álljon ki teljes mellszéleséggel a homoklobbi mellett, ne próbáljon taktikázni, ne próbáljon mérsékelt lenni, mert az ilyen taktikázó, óvatoskodó ellenzékre nincs szükség!

Szerintem csak így tovább. Ha a ballibek sikeresen beszűkítik magukat a liberális térfél progresszív részére, ezzel csak arra késztetik a kevés, de azért mégsem nulla létszámú konzervatív liberálist, hogy szavazzanak ismét befogott orral a Fideszre, de legalábbis ne menjenek el szavazni 2022-ben.