A homokfronton minden csendes

By | 2015-04-29
Megosztás:

Tudósítás a homok frontjáról.

Az ateista-liberális Franciaország homokos nagykövetet jelölt a Vatikánba. Bár ennek az eretnek argentín médiaceleb biztosan titokban tapsolt, kénytelen volt végül egyháza Jézus-hű közvéleménye előtt meghajolva megtagadni a perverz francia diplomata fogadását, azaz a Vatikán megtagadta a diplomáciai engedély kiadását az új nagykövet-jelöltre, így Franciaország kénytelen lesz új személyt kinevezni vatikáni nagykövetének.

A BKV sikeresen visszaverte egy homokos honlap reklámozási próbálkozását. Egy perverz csoport ugyanis budapesti buszokon szeretette volna hirdetni magát. Addig van remény, míg a magyarok többsége tisztességes homofób, keresztény ember. Ha a perverziópártolók kerülnek többsége, a legjobb lesz atombombát dobni az országra.

hmk

Az ügyet pártoló egyik szervezet a HÁTTÉR nevű homokos propagandaszervezet. Rájöttem közben mi a HÁTTÉR név valódi jelentése. Ez valójában az angol HATER magyarosítása. Találó név: a hátteresek gyűlölik a normalitást, az emberiséget, a családot, s Istent.

Eközben a liberálfasiszta Kanadában immár gyűlöletbeszédnek számít, ha valaki nyilvánosan egy férfi és egy nő kapcsolataként határozza meg a házasságot.