Ami érdekes MZP kapcsán

By | 2021-10-25
Megosztás:

A ballib agytröszt egyre ügyesebben dolgozik, ezt el kell ismerni. E folyamat vége MZP.

A 90-es évek elején minden nem ballib még nácinak számított. Akkoriban a ballibek teljhatalommal rendelkeztek, így joggal bízhattak abban, sikerül átprogramozni a magyar népet a ballibaizmus előtti feltétel nélküli behódolásra. Olyan, ma a ballibek által manapság teljesen szalonképes embereknek minősített személyek, mint mondjuk Bod-Péter Ákos és Jeszenszky Géza, simán hétpróbás fasisztáknak minősültek. Bod-Péter Ákosnak még az antiszemita státuszt is sikerült akkor elnyernie, erre azzal lett érdemes, hogy egyszemélyben döntött 1992-ben mint az MNB elnöke az akkor kibocsátott forint érmékkel kapcsolatban, pedig hallgatnia kellett volna a „független” szakértőkre, akik mást javasoltak. Aki fiatal és nem élt akkor, annak gyorsan el is magyarázom:

  • a politikus politikai döntést hoz, a szakértőket nem bírálhatja felül,
  • aki szerint nem létezik független szakértelem, az hülye,
  • a „bankár” szó a „zsidó” kódolt verziója,
  • eleve az antiszemita Csurka is azt mondta „a szakértelem olcsó bolsevista trükk”,
  • tehát a banki független szakértőket azért nem hallgatja meg Bod, mert azok zsidók, azaz Bod gyűlöli a zsidókat.

Elmebeteg szöveg, ugye? De akkoriban ezt teljesen komolyan hangoztatták a ballib megmondóemberek. S az ország egy jelentős része be is vette ezt a marhaságot.

íme egy zsidóellenes érme

Ezekkel az abszurditásokkal elértek a ballibek, hogy azokkal is megutáltatták magukat, akik alapból pozitívan viszonyultak hozzájuk.

A ballibek azonban nem tanultak ebből. Ragaszkodtak elképzeléseikhez, melyek lényege kb. Rákosi elmélete volt, miszerint a magyar nép fasiszta, vagy ahogy az agyalágyult kanadai blogger Ákos Kertész mondta, „a magyar genetikusan alattvaló„, ami azt jelenti: nem hajlandó önkéntesen tisztelegni a Kertész-féléknek, hanem „hibásan” szavaz.

2010 után kezdtek rádöbbenni a ballibek, ez sehová se vezet. Előbb meg lett bocsátva a Jobbiknak, pedig korábban aláírásgyűjtás volt az 1947. évi békeszerződés alapján való betiltására. Aztán hirtelen megszűntek fasisztának lenni a Bod-Péter Ákos és Jeszenszky Géza félék.

Én azt hiszem, MZP a folyamat vége. Egyenesen vezérré lett ütve egy külsős ember, akinek egyes kérdésekben olyan a véleménye, ami miatt 25 éve még antifasiszta tünti szerveződött volna.