Kamulisták

By | 2021-09-27
Megosztás:

A háttérhatalmista erők gyakran leleplezik magukat.

Íme a Time „100 legbefolyásosabb szeméyisége” lista a tavalyi évre.

a százas lista „úttörők” rovata

Ez a lista olyan, hogy 2 féle módon lehet felkerülni: ha az illető rendkívül pozitív és ha rendkívül negatív az összeállítók szemszögéből. A lista egyetlen szerepe: ki fontos az összeállítóknak, akik a nemzetközi hatalom egyik kirakata. Magyarul: kiket akarnak nagyon felemelni ezek, ill. kiktől rettegnek igazán.

Magyar szereplője a listának egy senki által nem ismert személy, Rédai Dorottya, a CEU alkalmazottja, aki azzal érdemelte ki a világ tavalyi 100 legbefolyásosabb személyisége közé kerülést, hogy ő „a bátorság jelképe”, hisz felvette a harcot Orbán Viktor egyik kedvenc gyűlöletcélja, a homokos közösség nevében. Ez a bátor jelképességet pedig úgy érte le, hogy ő volt a Meseország mindenkié című mesekönyv projektkoordinátora!

S most ne is azt nézzük, hogy ez marhaság. Nem a szerző, nem a kiadó a legbefolyásosabb, hanem a projektkoordinátor! Ez kb. olyan, mintha a legjobb étel díját nem a szakács vagy a szakácsot alkalmazó étterem vezetője kapná, hanem az étterem marketingese.

De az igazi érdekesség nem ez. Tavaly minden ballib média azt harsogta, mindenki hülye, aki eleve foglalkozik ezzel az üggyel, hiszen ez csak egy mesekönyv gyerekeknek, így aki mást mond, az kb. laposföldhívő elmebajos.

Nos, most maga a szent Time cáfolta meg ezt.