A kiugrás

By | 2015-02-07
Megosztás:

A XX. századi magyar történelem egyik tragikus pillanata Horthy sikertelen kiugrási kísérlete 1944 októberében, Természetesen egy sikeres kiugrás sem tudta volna semmissé tenni Horthy bűneit, melyek között a legsúlyosabb félmillió magyar állampolgár kiszolgáltatása volt egy idegen állam részére, de egy sikeres kiugrás megmentett volna sok emberéletet és nem következett volna be mindaz a mértéktelen anyagi kár sem, ami végül megtörtént.

Most hasonló helyzet előtt állunk. A hanyatló liberalizmus véres háborúra készül, az USA vezetésével. Láthatjuk: az USA hatalmas támaszponttá kívánja fejleszteni egy független állam, Ukrajna területét. A cél a keresztény Oroszország letörése.

A helyzet most kedvezőbb a kiugráshoz. A mai Hitler nem Berlinben van, hanem Washingtonban, az országban nincsenek egyelőre megszálló csapatok. S az akkori nyilasok mai verzói (nem ideológiailag, hanem mentalitásban), a ballibek sem rendelkeznek fegyveres paramilitáris alakulatokkal.

Tehát készen kell állni: amint a NATO amerikai unszolásra háborút hirdet, vagy ha a NATO-akció meghiúsul (egyes tagállamok megvétózzák azt), s helyette csak az USA indít háborút, készen kell állni az ország azonnali kiugrására a kamu Nobel-békedíjas Obama kalandor, agresszív, területrabló, nyersanyaglopó háborújából.