Nem kell félteni a nyugatot a migrációtól

By | 2022-12-06
Megosztás:

Sokan nem értettek meg, amikor többször elmondtam: én a migráció oldalán állok a nyugattal szemben. Szerintem minél több néger és muszlim vándorol nyugatra, annál jobb lesz nekünk. Minél jobban kiszorítják az elhülyült helyieket, annál inkább javul a helyzet.

Mert ugyan nem agysebészek mennek oda, de mégis csak normális emberek, akik nem hiszik a feketét fehérnek, nem akarnak tűzhellyel házasodni, meg kövér férfit szépségkirálynőnek választani, továbbá nem csinálnak kötelező óvodai tananyagot a fajtalankodásból.

Mert egyszerűen rendkívül könnyű választani a nyugat és az iszlám között: én két kézzel szavazok az iszlámra egy ilyen választás esetében.

Nekünk, Kelet-Európának sokkal nagyobb esély a békés együttélés egy muszlim Nyugat-Európával, mint a mostani szivárványos-perverz-ateista-gyerekkúró-filantróger verzióval. Ennyi az egész. Pusztuljanak, nincs rájuk szükség.

S nem kell őket megmenteni. Menthetetlenek. Szóval süllyedjenek csak el a szarban, ha lehet, minél gyorsabban. S vigyék magukkal a belpesti értelmiségi elitet is, ha lehet kérni.

S aki nem hiszi, annak ott a foci világbajnokság múlt heti híre. Na, ki is lenne az, aki ne a katari sportújságírók oldalán állna szemben a náci gyerekkúróista díszmajmokkal?