Nem vagyok téliszalámi!

Megosztás:

Nem vagyok se téliszalámi, se párizsi.

Manapság, amikor erősödik a harc az egymást kiirtani szándékozó debil liberális európaiak és debil iszlamista arabok között, hová álljon a csendes többség, mely egyformán elítéli mindkét oldalt?

Természetesen sehová, ez a háború nem a mi háborúnk. A nihilista Európa és a barbár Arábia harca ez.

Soros Alapítványa és a Norvégiai Köztársaság Ballibetető Alapja sikeresen megszervezték az iszlamista terroristák buszoztatást Görögországból Párizsba, az úton bőven ellátták őket pénzzel, élelemmel, minden más szükségessel, szóval ők most okkal lehetnek büszkék magukra.

A gyomorforgató franciazászlózás, meg énvagyoksárlizás, azaz a most éppen énvagyokpárizsizás pedig távol áll minden normális embertől. A liberális médiák érdekes módon nem zászlóznak, nem énvagyokoznak, ha ennél több ember hal is meg, de nem az ő részükről. Az iszlamisták által felrobbantott orosz repülőgép esetében furcsa módon az áldozatok gúnyolása volt a mérvadó liberális magatartás.

Természetesen mi is sajnáljuk az áldozatokat, de a liberális hatalmak és médiák jelenlegi hamiskás és demagóg akciójában nem vagyunk hajlandóak semmilyen formában részt venni.

Liberális megatartás, ha az áldozatok nyugatiak:

pfp

Liberális magatartás, ha az áldozatok mások:

ch20151106

Mi ehhez a perverz liberális értékrendhez nem vagyunk hajlandók alkalmazkodni, számunkra minden áldozat egyformán áldozat.